Козятинчан запрошують у Вінницький військово-історичний музей Повітряних Сил України

Козятинчан запрошують у Вінницький військово-історичний музей Повітряних Сил України

У неділю, 1 серпня Вінницький військово-історичний музей Повітряних Сил України відкриє двері для відвідувачів. Гості зможуть побачити нові експонати, скуштувати солдатської каші та насолодитись концертом військового оркестру. Вхід вільний для всіх категорій населення.

З нагоди Дня Повітряних Сил Збройних Сил України.козятинчан запрошують у музей авіаційної техніки та засобів протиповітряної оборони, що у місті Вінниці.

Свої двері музей відкриє уже цієї неділі, 1 серпня. Для усіх відвідувачів музей працюватиме з 11-ї до 15-ї години. Адреса музею: вул. Стрілецька, 105, на території штабу командування Повітряних Сил Збройних Сил України. Для відвідувачів цього разу підготували сюрприз –  вони вперше зможуть потрапити до бойових гвинтокрилів МІ-2 та МІ-8. Також під час святкування на території музею гратиме військовий оркестр.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Владимир Киевский

    Мі-2 ніколи бойовим не був, це транспортний гвинтокрил. До речі, переші Мі-24А, що поступили на озброєння Радянської Армії,  побачив саме в небі над Козятином в далекому 1975 році. Летіли юрбою в напрямку Бердичіва. Потужний гуркіт цих гвинтокрилів до сих пір памятаю. Незабутнє враження.

keyboard_arrow_up