Козятинчани зберігають коноплю, сваряться, займаються шахрайством... Що ще? Читайте в матеріалі...

Козятинчани зберігають коноплю, сваряться, займаються шахрайством... Що ще? Читайте в матеріалі...

Кримінальна хроніка минулого тижня

 

Кримінальна хроніка

4 вересня

Чоловік за місцем спільного проживання у п’яному вигляді вчинив сварку з мешканкою  м. Козятина.

Відео дня

У Козятині між двома знайомими виникла потасовка, в якій житель с. Махаринці отримав тілесні ушкодження.

Проводяться заходи по встановленню осіб, причетних до скоєння злочину, які у м. Києві  шахрайським шляхом заволоділи грошовими коштами з банківської картки жителя м. Козятин.

У жителя с. Махаринці, на присадибній ділянці було виявлено та вилучено шістнадцять кущів рослин конопель та у домоволодінні вилучено суху подрібнену речовину рослинного походження рослин конопель. Проводиться досудове розслідування.

У ході проведення обшуку домоволодіння в с. Махаринці було виявлено та вилучено набої різного калібру та металевий циліндричної форми предмет, схожий на артилерійський снаряд. Проводиться досудове розслідування.

5 вересня

У м.Козятин за місцем спільного проживання чоловік вчинив насильство у сім’ї.

Під час несення служби поліцейських УПП м. Вінниці був зупинений автомобіль

під керуванням жителя м. Житомир, в якого під час перевірки було виявлено згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору та порожній шприц з нашаруванням рідини бурого кольору. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 309 КК України (Незаконне зберігання наркотичних речовин).

У домогосподарстві жителя с. Дубові Махаринці було виявлено та вилучено мисливську гладкоствольну рушницю та набої до неї без відповідних дозвільних документів.

6 вересня

У жителя с. Вівсяники виник конфлікт з односельцем, який перебував у п’яному вигляді.

Затримали п’яного козятинчанина.

7 вересня

За місцем спільного проживання у жительки с. Сигнал виникла сварка з сином.

У с. Махаринці чоловік не впускав співмешканку до будинку.

Житель села Куманівка погрожував фізичною розправою козятинчанину.

8 вересня

У Іванківцях племінник погрожував фізичною розправою своїй тітці.

За місцем проживання жительці м. Козятин співмешканець вчинив сварку.

9 вересня

Проводяться заходи по встановленню особи, причетної до скоєння злочину, яка шахрайським шляхом через мережу «Інтернет» заволоділа грошовими коштами жителя м. Козятин.

Між двома сусідами виникла сварка в с. Сестринівка.

10 вересня

Чоловік пошкодив віконне скло в будинку своєї знайомої в с. Велике.

Син жительки смт Глухівці поїхав на роботу в Київську область та не виходив з нею на зв'язок. Вжитими заходами поліцейськими місце перебування громадянина встановлено, перебуває на роботі, вийшов на зв'язок з матір’ю.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up