У Козятинській громаді створили план-мапу

У Козятинській громаді створили план-мапу
  • Виконали таку масштабну і глобально вичерпну роботу у державному підприємстві «Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою».

Про це йдеться на сайті козятинської міської ТГ

Розробку плану ініціювала Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва, а виконання робіт стало можливим за сприяння депутата міської ради 8 скликання Ірини Репало, що довгий час до адмінреформи керувала відділом управління Держгеокадастру у Козятинському районі.

Відео дня

Днями результат своєї роботи презентувала  начальник відділу ДП «Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» Людмила Ковальова.

— Наше підприємство має найбільший і найчисельніший землевпорядний архів у Вінницькій області, що зберігає документи від 50-х років минулого століття, – розповідає Людмила Миколаївна. - Коли я отримала заявку на виготовлення плану територій новоутвореної Козятинської міської ТГ, я, звичайно, в першу чергу, звернулася до архіву. І … не знайшла жодних необхідних документів! Річ у тім, що до сьогодні Козятин не мав точного плану.

- Єдиний документ про визначення меж Козятина стосувався 1996 року – він і був головним чинним документом до теперішнього часу, - додає Ірина Репало. – Хоча, з того часу відбулись територіальні зміни і межі міста вочевидь змінилися.

Відомо, що надалі планують замовити у ДП «Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» і повну інвентаризацію земель козятинської громади, що  має вивести «із тіні» земельні ділянки і таким чином дасть змогу наповнити міський бюджет.

Депутатів обласної ради розподілили за громадами. Які закріплені за Козятинщиною?

У міській раді новий депутат
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up