Козятинська центральна районна лікарня горіла?

Козятинська центральна районна лікарня  горіла?
  • На гарячу лінію газети RIA-Козятин надійшло повідомлення, що в приміщенні ЦРЛ сталася пожежа.
  • Журналісти нашого видання виїхали на місце події.
  • На момент нашого візиту ні задимлення ні відкритого вогнища на території районної лікарні ми не помітили.
  • Єдине, що нагадувало за горіле —легкий сморід кіптяви

Перш за все ми заглянули в дитяче відділення. Там не було навіть натяку, що поблизості щось горіло. Запитуємо працівника лікарні звідки чути горілим? Співрозмовник пояснив, що горіло десь в підвальному приміщення лікарні.

Знаходимо підвал, навіть не підвал а вхід з на двору до нього. Там під накриттям лежало декілька розібраних дерев’яних коробок після ремонту вікон чи дверей. Саме вони й загорілися. Та вогнеборці які приїхали на виклик за лічені секунди локалізували полум’я.

Відео дня

 

В працівників які на місці події прибирали частки деревини які зайнялися запитуємо як стався підпал. Вони сказали, що скоріше всього був кинутий недопалок невідомою особою. Ні персоналу лікарні, ні з хворих, що лежать в стаціонарі ніхто не постраждав. МНСники полум’я загасили коли воно ще толком не розгорілося. Трохи вікна закоптило. Так нічого страшного, дівчата в нашій лікарні роботящі завтра помиють підсумували чорноробочі ЦРЛ.

Дмитро Артемчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up