Козятинська «Журавочка» — лауреат Всеукраїнського конкурсу хорового співу

Козятинська «Журавочка» — лауреат Всеукраїнського конкурсу хорового співу
  • 1 жовтня до Дня людей похилого віку в Києві у міському палаці ветеранів відбувся Всеукраїнський пісенний конкурс «З любов’ю до життя», участь у якому взяли 6 хорів та 25 хорових ансамблів (понад 300 учасників) з Києва, Київської, Чернігівської, Донецької, Полтавської, Вінницької, Харківської, Кіровоградської, Рівненської, Сумської, Івано-Франківської областей.
  • Козятинський район представив ансамбль української пісні «Журавочка» КУ «Територіальний центр соціального обслуговування Козятинського району Вінницької області» (художній керівник Марія Кулеша).

Конкурс проводиться з 2013 року за сприяння «Благодійного фонду «Дніпровський» і має на меті популяризацію хорового мистецтва; збереження традицій української пісенної творчості
Журі довелося непросто - вони обирали серед яскравих та натхненних виступів колективів-учасників. В результаті в кожній з номінацій визначені свої переможці.


Ансамбль «Журавочка» виборов призове місце, отримавши Диплом лауреата ІІІ ступеня у номінації «Хоровий ансамбль» та пам’ятну статуетку фестивалю «Із любов’ю до життя».
Читайте ще:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергій Шкуренко

    Вітаю з перемогою!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up