Козятинські каратисти на всеукраїнському турнірі завоювали нагороди

Козятинські каратисти на всеукраїнському турнірі завоювали нагороди

В місті Ужгороді в спорткомплексі «Юність» 25 та 26 жовтня проходив відкритий всеукраїнський турнір з кіокушинкай карате в розділі куміте. Взяли в ньому участь Юніори (2001-2002 р.н) юнаки (2003-2004 р.н.) та молодші  спортсмени віком (2005-2010 р.н.) Козятин на цих змаганнях представляли 14 спортсменів з КЮДСШ та спортивного клубу «Тако»

Відкритий всеукраїнський турнір з кіокушинкай карате  проводиться в місті Ужгороді в одинадцяте поспіль. Кожного разу в змаганнях беруть участь до півтисячі спортсменів з різних куточків України. В цьому році була рекордна кількість учасників.  На бій виходили більше 500 спортсменів. Саме більше представництво мали спортсмени Закарпатської обл. Вони були представлені двома комадами з Мукачева одною з Перечина та двома командами господарів спорткомплексу “Юність” ужгородцями.

Наші земляки вдало виступили на цих престижних змаганнях.Каріна Нестеренко, Олександра Живчик та Юлія Свідерська завоювали бронзові нагороди. Дар’ї Бернатович, Юлії Коваль і Дмитру Наумецю до зототих нагород не вистачило одного кроку. Вони поступилися тільки в фіналі А Лена Данчук піднялася на найвищу сходинку п’ядесталу. 

Місто Ужгород стало щасливим для семи призерів, а тим хто також вдало виступив, але до медалі недотягнув запам’ятається екскурсія містом старовинної культури. Політ чайок на річці Уж, та сама більша в Європі липова алея 

Відео дня

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up