«Підсумками, як ми зіграли, я задоволений»: як «Локомотив» пробився до 2-го етапу першості області

«Підсумками, як ми зіграли, я задоволений»: як «Локомотив» пробився до 2-го етапу першості області
  • Початок сезону. У суботу, 27 лютого, в Немирові відбулося футбольне свято. До місцевих футболістів приїхали гості з Ладижина, Могилів-Подільського та Козятина. Це були ігри першого етапу чемпіонату Вінницької області з футзалу серед аматорів

Проходили змагання в манежі спорткомплексу Немирівської міської ради. Всі команди були в одній групі. Вони за коловою системою визначали команду-переможця, призерів другого етапу. 

Відкрили змагання майстри паркетного футболу Ладижина і Могилів-Подільського. Футболісти з берегів Дністра були сильнішими від команди міста енергетиків. Рахунок зустрічі 5:1. У наступній зустрічі помірялись силами господарі манежу немирівчани з футзалістами міста залізничників. Наш «Локомотив» за півгодини гри тричі вражав ворота своїх суперників. Голи на рахунку Євгена Кумченка і двічі Володимира Добржанського. По-спортивному непоступливими виявились і господарі турніру. Вони в одній з атак організували гол престижу, тож рахунок зустрічі 3:1 на користь «Локомотива».

Не пощастило господарям паркету і в грі з командою Ладижина. Вони поступилися ладижинцям з рахунком 0:5.

Відео дня

У другій своїй грі «Локомотив» протистояв команді Могилів-Подільського. Це по суті була центральна гра етапу. З рахунком 3:1 перемогу здобули футболісти з півдня Вінницької області. За команду залізничників відзначився Олександр Ковальчук.

У заключних поєдинках команда Могилів-Подільського переграла команду господарів з рахунком 6:2, а наші спортсмени підписали мирову угоду з ладижинцями. Рахунок матчу 1:1. Гол на рахунку Максима Гейваха.

Про враження від змагань в Немирові з нами поділився граючий тренер і начальник команди Володимир Добжанський. 

– Підсумками, як ми зіграли, я задоволений. – каже Володимир – На першому етапі чемпіонату, козятинчани протистояли командам з Могилів-Подільського, Ладижина та господарям паркету. Наші футболісти показали гарний результат, поступившись лише Могилів-Подільському та перейшли до другого етапу змагань, який буде проходити 6–7 березня. Ми вдячні Козятинській міській раді за підтримку та надання фінансової допомоги для участі у цих змаганнях. А також дякуєму немирівчанам за гостинний прийом та чудову атмосферу на турнірі.

Козятинчани на Чемпіонаті України стали призерами з легкої атлетики
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up