Козятинський «Моноліт» спіткнувся в Ладижині

Козятинський «Моноліт» спіткнувся в Ладижині
  • Гравці Козятинського «Моноліта» вийшли з зимової відпустки, яка тривала майже 5 місяців.
  • Готуючись до продовження чемпіонату, вони проводили матчі для відновлення ігрової практики на полі.

Іншим завданням для тренерів є перевірка нових футболістів, які влилися в колектив у міжсезоння. Для такої перевірки команда повинна грати спаринги. Шукаючи футбольних опонентів, монолітовці завжди прагнуть обрати в суперники команду високого класу. Саме класна команда має показати, якій позиції клубу бракує підсилення. Тільки задумане тренерському штабу довелось змінювати, як кажуть, находу.

У обласній федерації футболу вирішили, що перенесений матч 7-го туру між Ладижинським «Авангардом» та «Монолітом» команди повинні зіграти до початку відновлення чемпіонату у вищій лізі обласної першості. Тож у суботу, 6 квітня, спортсмени Козятинського клубу проводили пропущену гру.

«Моноліт» у статусі фаворита заволодів ініціативою. Він мав ігрову і територіальну перевагу протягом всього матчу. Повівши в рахунку 0:2, козятинчани вирішили, що три очки вже в іх скарбничці. Інакше думали авангардівці, які спочатку скоротили відставання в рахунку, а потім зрівняли його. Висновок - потрібно бути по-спортивному злими на футбольному полі всі 90 хвилин.

Відео дня

Нічия в Ладижині не вплинула на турнірне становище «Моноліта». Вони, маючи 15 балів в активі, посідають четверте місце в турнірній таблиці. Перемога над «Авангардом» скорочувала б відставання від «Володимира», Тиврів, який посідає третю сходинку в турнірній таблиці, до одного пункту. Не треба забувати про переслідувачів козятинської команди. Перебуваючий на 5-у місці «ЕМС Вінниця» в разі успіху може скоротити відставання до мінімуму.

Читайте ще:

  1. Ветерани «Моноліта» треті в області
  2. Ветерани «Моноліта» — знову перші!


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up