Козятинської не буде: уряд схвалив створення нових РДА

Козятинської не буде: уряд схвалив створення нових РДА
  • На Вінниччині залишається 6 районів замість 27.
  • Відповідне рішення уряд ухвалив під час засідання 16 грудня.

Районні державні адміністрації діятимуть у Вінниці, Гайсині, Жмеринці, Могилеві-Подільському, Тульчині й Хмільнику.

- Вінницький район з адміністративним центром у місті Вінниця об’єднає Агрономічну сільську, Вінницьку міську, Вороновицьку селищну, Гніванську міську, Іллінецьку міську, Липовецьку міську, Літинську селищну, Лука-Мелешківську сільську, Немирівську міську, Оратівську селищну, Погребищенську міську, Стрижавську селищну, Сутисківську селищну, Тиврівську селищну, Турбівську селищну, Якушинецьку сільську територіальні громади.

- Гайсинський район з адміністративним центром у місті Гайсин складатиметься з Бершадської міської, Гайсинської міської, Дашівської селищної, Джулинської сільської, Краснопільської сільської, Кунківської сільської, Ладижинської міської, Ободівської сільської, Ольгопільської сільської, Райгородської сільської, Соболівської сільської, Теплицької селищної, Тростянецької селищної, Чечельницької селищної територіальних громад.

Відео дня

- Жмеринський район з адміністративним центром у місті Жмеринка об’єднає території Барської міської, Джуринської сільської, Жмеринської міської, Копайгородської селищної, Мурафської сільської, Северинівської сільської, Станіславчицької сільської, Шаргородської міської територіальних громад.

- Могилів-Подільський район з адміністративним центром у місті Могилів-Подільський матиме у своєму складі території Бабчинецької сільської, Вендичанської селищної, Могилів-Подільської міської, Мурованокуриловецької селищної, Чернівецької селищної, Ямпільської міської, Яришівської сільської територіальних громад.

- Тульчинський район з адміністративним центром у місті Тульчин складатиметься з Брацлавської селищної, Вапнярської селищної, Городківської сільської, Крижопільської селищної, Піщанської селищної, Студенянської сільської, Томашпільської селищної, Тульчинської міської, Шпиківської селищної територіальних громад.

- Хмільницький район з адміністративним центром у місті Хмільник об’єднуватиме території Глуховецької селищної, Жданівської сільської, Іванівської сільської, Калинівської міської, Козятинської міської, Махнівської сільської, Самгородоцької сільської, Уланівської сільської, Хмільницької міської територіальних громад.

Читайте також:

Починається реорганізація Козятинської райради

У новій райраді може поменшати козятинчан
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дмитро Анатолійович Поліщук

    козятин сам не гам і другим не дам ... нищив ЗАВЗЯТО Комсомольський район, все перебрав на себе, і вивіз з Комсомольського все що зміг.. а тепер і сам ЛОПНУВ як бульбашка, в СВАРКАХ... А Козятин назад буде повертати як завзято все ЗАБЕРАВ... чи нажирувався і БАСТА на цьому... 1962 Козяти поглотив МАХНІВСЬКИЙ РАЙОН (Комсомольський) ... І все майно і добро , забрав собі...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up