Крадіжки, шахрайства та штурм сільської ради

Крадіжки, шахрайства та штурм сільської ради

Кримінальна хроніка

23 травня

Козятинчанин повідомив поліцію про те, що з його подвалу вкрали мопед.

Жителю Гурівців зателефонував шахрай та, представившись працівником банку, заволодів його грошима.

Відео дня

24 травня

Козятинчанка повідомила про самогубство сусіда. Труп без ознак насильницької смерті направлено на судово-медичну експертизу.

25 травня

У козятинчанина вкрали велосипед, який він на дві доби залишив на дворі будинку.

26 травня

У козятинчанки шахрай під видом продажу одягу виманив гроші.

28 травня

В залі очікування козятинського вокзалу померла 77-річна жителька Одеси. Труп без ознак насильницької смерті направлено на судово – медичну експертизу.

Козятинчанка повідомила поліцію, що біля одного з кафе в Козятині виникла бійка. По виїзду, поліція встановила, що під час суперечки козятинчанин побив іншу жительку нашого міста.

29 травня

Голова козятинської сільської ради повідомила поліцію про те, що  біля приміщення сільської ради села Козятин зібралось близько 30 чоловік учасників АТО. Слідство попередньо встановило, що бійці АТО прийшли до сільської ради з приводу вирішення земельних питань. Учасники конфлікту вибили дверне скло в приміщені і запалили біля будівлі сільради шини.

У жителя Сошанськ з його недобудованого будинку в селі Сигнал вкрали кабель та паяльну лампу.

В селі Козятин за кладовищем сталасьдорожня аварія. Козятинчанин, водій автомобіля “Фольксваген”, не впорався з керуванням та зіткнувся з мопедом “Ямаха”, яким керував житель Залізничного. Мотоцикліста із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку госпіталізували в козятинську лікарню.

А ще кожного дня поліція виїжджала на сварки між родичами та сусідами по місту та в села района.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up