Краще б цього не було: про трагедії на залізниці, що трапилися 2021 року

Краще б цього не було: про трагедії на залізниці, що трапилися 2021 року

Бережіть себе. Добіг кінця 2021 рік — рік Білого металевого бика. Для когось він був плідним та успішним, а для когось трагічним та непередбачуваним. Ми зробили підбірку найрезонансніших злочинів та нещасть, які сколихнули Козятинщину і незалишили байдужими нікого

Про вбивства 2021 року, жахливі ДТП та трагедії читайте у першій частині  Краще б цього не було: про трагедії козятинчан, що трапилися цього року

Нещасні випадки на залізниці

Наприкінці лютого у Козятині на «переходці» травмувалась Діана Цимбарович. Повертаючись від друзів 17-річна козятинчанка потрапила під поїзд. Вона вирішила перелізти попід вагон. На жаль, саме в ту мить він почав рухатись. Від удару вагоном у дівчині розтрощило ліве плече та ногу. На жаль, ріку лікарям врятувати не вдалося. Її ампутували. А за те, щоб вберегти ногу, боролися як вінницькі так і київські лікарі. У лікарнях Діана перебувала більш, як пів року. Всі ці дні та місяці з нею перебувала мама. Наприкінці серпня Діану Цимбарович виписали з лікарні додому. Наразі вона проходить активний курс реабілітації.

Страшна трагедія на Прокрову трапилася і на другому Козятині. Там 15-річну дівчинку, мешканку Залізничного, переїхав поїзд. Це трапилося ввечері 14 жовтня. Дві подруги переходили залізничні колії у невстановленому місці. У цей момент рухалося два потяги по верхній і нижній колії в одному напрямку. Один - повільніше, інший - швидше. Потяг, який рухався повільніше, дівчата встигли перескочити і рушили до другої колії, якою їхав другий поїзд. Одна з подруг встигла перебігти, іншу зачепив поїзд. Від отриманих травм дівчинка загинула на місці події. До лікарні її доправили без ознак життя.

Відео дня

На початку листопада на службовому залізничному переході (який веде до козятинської дирекції залізничних перевезень), в районі сортувальної гірки Одеського парку загинув 63-річний козятинчанин — мешканець Сигналу. Чоловік переходив службовий перехід з велосипедом. В цей час з гірки котилися вагони, під одного із яких він і потрапив. На жаль, від отриманих травм козятинчанин загинув.

А наприкінці листопада біля депо 29-річному козятинчанину поїздом відрізало ногу.

Місце трагедії — службовий перехід біля локомотивного та вагонного депо станції Козятин, або як кажуть в народі «переходка на кругу». Саме там найчастіше трапляються нещастя. На щастя, хлопець залишився живий. Але сильно травмувався.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up