Кримінал на свята: сварки під чарку, коноплі та дтп

Кримінал на свята: сварки під чарку, коноплі та дтп

Кримінальна хроніка початку 2019 року

1 січня

Жительку міста побив чоловік. А в Сокільці сварилися мати з сином. Ще одного мешканця міста обдурила невідома особа - шляхом довіри під приводом здійснення телефонного дзвінка заволоділа його мобільним телефоном.

2 січня

Відео дня

У Лопатині п’яний чоловік сварився з жінкою. У Пляховій чоловік впав з підводи і потрапив у лікарню.

З Козятинської міської ради надійшли матеріали, про те, що 1 січня 2019 року було зафіксовано пошкодження елементів фотозони на центральній площі міста.

У смт Глухівці сварився чоловік з дружиною за місцем спільного проживання.

Жительку с. Непедівка бив зять, а у Вернигородку співмешканець вчинив насильство в сім’ї.

3 січня

Житель Козятина заявив на тестя, який у Гурівцях сварився з сином під час розпиття спиртних напоїв. Син наніс удари батькові. Після сварки батько пішов спати. Через деякий час син виявив батька на ліжку без ознак життя. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 121 КК України (умисні тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть). Проводиться досудове розслідування.

Мешканці міста знайомий побив вікна.

У м. Козятині сталася ДТП. Водій автомобіля ВАЗ, житель м. Козятин при виїзді на нерегульоване перехрестя не надав перевагу в русі автомобілю марки ВАЗ, під керуванням жителя м. Козятин, який рухався по головній дорозі, внаслідок чого допустив зіткнення. Внаслідок ДТП автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

Жительці с. Козятин чоловік погрожував фізичною розправою.

4 січня

Мешканець міста викликав поліцію на сусідів, які спричиняли сварку.

5 січня

Надійшло повідомлення від жительки м. Козятин, про те, що її чоловік в п’яному вигляді за місцем спільного проживання вчинив насильство в сім’ї відносно неї.

У ході проведення обшуку у жителя м. Козятин було виявлено та вилучено згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору та пластикову коробку з сухою подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору зовні схожою на рослини коноплі.

Також у ході проведення обшуку у іншого у жителя м. Козятин було виявлено та вилучено паперовий згорток з сухою подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору зовні схожою на рослини коноплі.

Проводяться досудові розслідування. Вилучене направлене на дослідження.

6 січня

На автодорозі «Кременець-Біла Церква» біля с. Дубина сталася ДТП. Виїздом встановлено, що водій, житель Вінницького району, рухаючись в напрямку м. Любар, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з опорою мосту. Внаслідок ДТП до ЦРЛ для огляду було доставлено водія та пасажирів даного автомобіля.

7 січня

У Козятині жінка викликала поліцію до свого чоловіка, який за місцем спільного проживання вчиняв сварку.

Надійшло повідомлення від жительки м. Козятин, про те, що її син вчинив насильство в сім’ї відносно неї.

У с. Перемога в пожежі загинула літня жінка.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up