Кримінальна хроніка минулого тижня на Козятинщині

Кримінальна хроніка минулого тижня на Козятинщині

 Рідкісна новина: почали скаржитись у поліцію на дії міського голови

26 жовтня

У Титусівці з гаража викрали бензин, кабель запалення, викрутку та набір ремонтних ключів.

А у Великому з літньої кухні поцупили м’ясо.

Відео дня

У магазині “Гламур”, що в Глухівцях, віджали пластикове вікно на другому поверсі і викрали два плазмових телевізори. З місця події вилучили сліди пальців, взуття,  протектора шин автомобіля.

На автодорозі Житомир-Вінниця біля Перемоги сталася дорожньо-транспортна пригода. “Поцілувалися” ІВЕКО, яким керував житель Чернівецької області і “Газель” жителя Немиренець Козятинського району. Ніхто не постраждав.

Зі складського приміщення недіючого цукрового заводу в Махаринцях невідомі поцупили металеві ворота.

Жителька Бердичева повідомила поліцію про те, що невідомі зірвали навісний замок та проникли в її дачний будинок в Малій Клітенці. Звідти вони вкрали надувний човен, бензопилу, два рибальські спінінги, електроточило, електродріль та 40-літровий алюмінієвий бідон.

На Героїв Майдану в Козятині сталася ДТП. Водій автомобіля SAMAND (30-річний козятинчанин), рухаючись по дорозі, зіткнувся з припаркованим автомобілем “Фольксваген”, який належав 45-річному харків’янину.

 

27 жовтня

Депутат міськради Геннадій Панчук повідомив поліцію про неправомірні дії міського голови.

28-річний житель нашого міста повідомив правоохоронців, що в період місячника добровільної здачі зброї збирав гриби в лісі біля Сестринівки і знайшов ствол до мисливської гладкоствольної рушниці повністю вкритий корозією.

Виявлено порушення 54-річною громадянкою РФ правил перебування в Україні. 50-річний житель Махаринець надає їй житло. Обох запросили в Козятинський паспортний стіл для притягнення до адмінвідповідальності.

У поліцію надійшло три повідомлення від козятинчан про те, що автомобілі на вулицях міста порушують швидкісний режим.

 

28 жовтня

Житель Глухівець повідомив поліцію, що його 35-річна сестра пішла з дому день тому й досі не повернулась.

Пограбували один з магазинів міста “Секонд-хенд” — поцупили одяг і кавовий апарат.

У козятинську лікарню доставили 71-річного жителя Махнівки з переохолодженням.

 

29 жовтня

Під мостом на Білоцерківській виявили чоловіка без ознак життя. Поліція встановила, що це 88-річний козятинчанин. Його передали під нагляд рідних.

У жителя Юрівки в місцевому барі з прилавка вкрали мобільний телефон.

На регульованому залізничному переїзді станції Козятин сталася ДТП. Водій автомобіля ВАЗ (45-річний житель Дубових Махаринець) рухався на залізничний вокзал. Коли він переїжджав залізничний переїзд на білий сигнал світлофора,  у автомобіля вимкнувся двигун. Водій залишив автівку. Після чого електровоз, який прямував для зачеплення вагонів з Козятина до Шепетівки, зіткнувся з цим автомобілем. Постраждалих нема, окрім техніки.

 

30 жовтня

Козятинчанка повідомила поліцію,  що один з майстрів по ремонту мобільних телефонів не повертає їй телефон, який взяв на ремонт 17 жовтня.

А у іншої жительки нашого міста чоловік з Білопілля взяв 700 гривень авансу за ремонт пральної машинки й досі не відремонтував.

Не помирилися: 36-річній жительці Панасівки поставив фінгал під оком її 22-річний співмешканець.

 

31 жовтня

Шахраї виманили у жителя Сигналу 20 тисяч гривень, які він перерахував за овочерізку.

Поліція провела два обшуки і виявила в помешканнях згортки з коноплею та засоби для її куріння.



 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 16:04 Виникла масштабна пожежа: рятувальники показали фото, як боролися з наслідками обстрілу на Вінниччині photo_camera 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде» 18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up