Критикують медобслуговування: адміністрація вважає, що наклеп

Критикують медобслуговування: адміністрація вважає, що наклеп

Пропонує звертатися в адміністрацію та прокуратуру, а не в газету

 

Лист в номер

“Події, які відбуваються в міській лікарні при проходженні комісії придатності на виробництві, змусили мене звернутися в газету “RIA-Козятин”.

Проходження комісії це жах! Люди сидять в черзі під кабінетами, а медсестри цієї медичної установи майже за руку водять клієнтів по кабінетах. А ще буває, що медсестри, набравши в руки медичних карток заходять в кабінет до лікаря і проходять  комісію за тих, хто заплатив. На зауваження реагують агресивно. Навіть доходить до того, що погрожують психіатром. Кажуть прямо: “шановний, вам спочатку потрібно пройти психіатра”. Лякають і тим, що при проходженні комісії у мене можуть виникнути проблеми.

У верхньому одязі заходити в кабінети забороняють, а тепловий режим в поліклініці не відповідає встановленим тепловим нормам. Прийшов під кабінет здоровий. Висидів під кабінетом в холоді і захворів.“

Відео дня

За коментарем ми звернулися до головного лікаря медичної установи Олександра Євтушка. Він вважає, що таке повідомлення є не що інше, як недобропорядність заявників.

— Якщо є такі факти, то чому люди, які проходять комісію, не звертаються в адміністрацію міської лікарні чи навіть в прокуратуру? Чому відразу в редакцію газети? Якщо в питанні з медсестрам, то неправдиву інформацію треба доводити. Інформація з холодом вже доведена —  в приміщенні поліклініки тепловий режим в межах норми.

Дійсно, на момент візиту журналістів в приміщення адміністративного корпусу, було 19 з плюсом.

ОЛЕСЬ ВЕРНИГОРА

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up