«Крокодайл під соусом»: як козятинська молодь змагалась у квесті

«Крокодайл під соусом»: як козятинська молодь змагалась у квесті
  • В місті Козятин громадська організація «Солідарна Молодь Вінниччини» реалізувала свій перший проект - квест «Ближче до ЄС».
  • На меті — поповнити багаж знань старшокласників про структуру, функції, про країни, які входять до складу Євросоюзу, та їх повноваження.

В центрі міста знаходилися станції з різними завданнями для учасників змагання: «Європейський брейн-ринг», «Берлін - Амстердам - Париж», «Європейський порядок як стиль життя», «Європа ближче, ніж ти думаєш», «Крокодайл під соусом» «Твоє хутро перед смертю кричало».

Відео дня

Підлітки розгадувати загадки та ребуси, шукати європейські столиці за їхніми координатами, відгадати європейські інстанції, робити фотосесію проти використання хутра, багато бігати та весело з користю проводити час. До цього заходу долучилися учні міських шкіл — першої, другої, п’ятої, а також представники місцевого профучилища.

— Величезна подяка виноситься усім, хто активно долучився до квесту та допоміг у організації станції, а саме першій та другій школі, Музею історії міста Козятина, піцерії ArmAto, а також Олександру Крискову, який люб'язно надав приміщення свого магазину для обладнання однієї з станцій. І ще раз усім дякуємо) Це було мега круто)) — пише адміністрація групи.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up