Куди поїдуть поїзди влітку: «Укрзалізниця» радиться з пасажирами

Куди поїдуть поїзди влітку: «Укрзалізниця» радиться з пасажирами

«Укрзалізниця» проводить опитування серед пасажирів у процесі підготовки до літніх перевезень. Пропозиції та побажання будуть враховані при призначенні поїздів на туристичний період.

Про це розповів в.о. члена правління АТ «Укрзалізниця», директор філії «Пасажирська компанія» Олександр Перцовський, повідомляє прес-служба компанії.

«Ми створили спеціальний ящик, збираємо відгуки і пропозиції за маршрутами. Думаю, люди надихнулися тим, що ми зробили курортний зимовий Інтерсіті+ і назвали його «Лижний експрес»», – розповів Олександр Перцовський.

Зараз фахівці компанії з урахуванням пасажиропотоку в минулі періоди працюють над новим розкладом для поїздів. Потреби українців будуть максимально враховані в процесі підготовки до літніх пікових перевезень, відзначили в компанії.

Відео дня

Всі бажаючі можуть надіслати свої пропозиції на електронну адресу. Фахівці розглянуть їх і врахують при наявності відповідних технічних можливостей.

«Укрзалізниця» на даний момент продовжує переговори з туристичним сектором, — зазначив Перцовський.

«Ми хочемо, щоб турагентства співпрацювали з «Укрзалізницею», хочемо повернути пасажирів на залізницю, збираємо інформацію, де, в якій кількості, за якої ціновою політикою люди готові їхати», – сказав він.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up