Лікарі розповіли, як правильно підвищити імунітет (ОПИТУВАННЯ)

Лікарі розповіли, як правильно підвищити імунітет (ОПИТУВАННЯ)

Якщо останнім часом ви постійно відчуваєте нездужання. Якщо на робочому місці у вас знижується працездатність і ви дуже швидко втомлюєтеся, якщо на вас навалилася хронічна втома, яка не відпускає вас ні в будні, ні в свята, то, швидше за все, це ваш імунітет дав збій.

До характерних для цього стану симптомів можна додати ще й підвищену сонливість або ж, навпаки, безсоння і ломоту в суглобах. До речі, і головний біль, що не проходить протягом декількох днів, – це теж недоробка вашого імунітету.

Що ж могло призвести до таких результатів, чому імунна система, яка існує в нашому організмі для його захисту, перестає виконувати свої функції так якісно, ​​як нам би цього хотілося? Вся справа в дуже частих стресах, які оточують нас усюди: вдома, на роботі, на вулиці, в магазинах, в громадському транспорті. Психологічні навантаження і ряд інших причин так сильно впливають на наш організм, що навіть міцний імунітет, часто, просто не в силах їм протистояти.

Для того ж, щоб підвищити свій імунітет, вам необхідно зняти з себе симптоми стресу, навчитися правильно розслаблятися, вчасно відпочивати, знаходити в бурхливій течії життя місце і час для того, щоб побути наодинці з собою. Слухайте якомога більше приємної музики, приберіть зі списку відтворення пісні з депресивним настроєм, знайдіть в навколишньому вас світі різнобарв’я фарб. Змініть свій розпорядок дня, робіть гімнастику, загартовуйтесь, знаходьте час прогулянки на свіжому повітрі, пропийте курс вітамінів, раніше лягайте спати, почніть правильно харчуватися.

Відео дня

 

Опитування

А як ви зміцнюєте свій імунітет?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up