Ліцеїсти на форумі універів

Ліцеїсти на форумі універів

Як же стати успішним? Звичайно, вступити до омріяного навчального закладу, і що важливо — не помилитися з вибором омріяної професії

За результатами зовнішнього незалежного оцінювання, яке складали випускники, Козятинський ліцей-школа, як і в попередні роки, увійшов до кращих навчальних закладів  Вінницької області і є лідером серед шкіл міста.

Відомо, що у сучасному інформаційному просторі  випускникам дуже просто розгубитися. Та й батьки не завжди обізнані з питаннями, що стосуються вступної кампанії. Тому, з ініціативи адміністрації ліцею-школи, старшокласники та їх батьки стали учасниками щорічного Всеукраїнського форуму ZNOUA. Він відбувся 22 жовтня 2017 року у Києві в приміщенні готелю «Братислава». Учасники форуму спілкувалися з представниками кращих університетів України. Серед них Національний  університет ім. Т. Г. Шевченка, Національний університет «Києво-Могилянська академія», Національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана, Львівський національний університет ім. І. Франка, Київський національний університет будівництва та архітектури. Отримати диплом кожного з них – це, безперечно, уже крок до успіху та самореалізації в майбутньому.

Живий діалог з викладачами та студентами, вичерпні відповіді на абсолютно всі поставлені запитання, доброзичлива атмосфера — це те, чим позначилася діяльність форуму.

Відео дня

Після виставки навчальних закладів пройшли змістовні та цікаві лекції, на які за інтересами розподілилися учасники: «Ефективна підготовка до ЗНО-2018: план дій», «ВНЗ України: вступна кампанія», «Освіта за кордоном: можливості, гранти та важливість іноземної мови», «Поради студентам. Тонкощі пошуку роботи. Погляд роботодавця».

Колись Уінстон Черчілль сказав: «Хто володіє інформацією, той володіє світом», і тому лише тісна співпраця ланок школа - батьки - учень дасть можливість майбутнім випускникам  здобути якнайбільше знань, виокремити раціональне зерно в  інформаційному просторі, щоб у майбутньому стати успішною людиною.

Кожна доросла людина, мабуть, пам’ятає свої шкільні роки і день, коли постало, на перший погляд, банальне питання: ким стати? Погодьтеся, правильний вибір життєвого шляху – це запорука того, що у майбутньому сьогоднішній старшокласник комфортно почуватиме себе у тій царині, яку  обрав для себе. Як же стати успішним? Звичайно, вступити до омріяного навчального закладу, і що важливо - не помилитися з вибором омріяної професії.

Першою сходинкою до успіху є гарно складений тест зовнішнього незалежного оцінювання, що дає можливість у майбутньому отримати державне місце в університеті.

Вероніка ЛЮБІЧ, за матеріалами Фейсбук


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up