«Локомотив» припинив боротьбу за трофей

«Локомотив» припинив боротьбу за трофей

Команди, які беруть участь у першості Калинівського району, включилися у боротьбу за кубок. Футболісти «Локомотива» на своєму полі зустрічалися з Іванівським «Гранітом» і перемогли 1:0. Гра у відповідь принесла загальну перемогу «Граніту» з рахунком 3:2

Почалася перша гра з атак господарів. Вони затисли «каменярів» на їхній половині поля. Захист гостей вдало блокував атаки залізничників, перекриваючи вільні зони. Гравці «Локомотива» в першому таймі демонстрували «рваний» футбол: то вони хотіли вийти на ударну позицію за рахунок короткого пасу, то з зони захисту намагалися вивести партнера віч-на-віч з голкіпером довгою передачею. Ані перша, ані друга тактика в першому таймі не спрацювала. При коротких передачах м’яча «залізничникам» не вдавалося «розтягнути» оборону «Граніта», а при великій скупченості футболістів «шкіряна кулька» часто знаходила ногу суперника. Дальні передачі або були в нікуди, або гравець, який отримував м’яча, потрапляв у положення поза грою.

Грубіяни на полі

.У другому таймі гості, у яких було два вікових футболісти, значно підсіли фізично. Складалося враження, що гол у ворота гостей назріває. Аж тут на правому флангу атаки «залізничників» стався інцидент, що суперечить футбольным правилам. Футбол є контактним видом спорту, а давати здачі за правилами можна тільки у боксерів. Грубіянів арбітр матчу Руслан Гуменюк видалив з поля. Після вилучення обох футболістів команди стали грати 10 на 10.

Відео дня

На полі стало більше простору, і це дало змогу козятинцям відкрити рахунок. Гол на свій рахунок записав Сергій Сікалюк. Цей рахунок зберігся до кінця зустрічі. 

Як зазначили любителі футболу після завершення матчу, що в кубкових зустрічах слабких суперників не буває. І нерідко, на думку вболівальників, команда, яка вважається нижчою за класом, переграє навіть іменитого суперника: «Але одного м’яча може й не вистачити у повторній грі», – поділилися думкою футбольні фани. 

Кубкова гра у відповідь

У день виборів Іванівський «Граніт» на своєму полі став зовсім іншою командою. Вони менше ігрового часу контролювали м’яча, але вміло використовували небезпечні моменти біля воріт «Локомотива».Тільки у цій зустрічі програли наші земляки. Використай вони бодай один момент для взяття воріт від тих, що були у матчі, можна було б бути спокійними

Футбол – це спорт. У ньому були і будуть неочікувані результати матчів. А що робити вболівальницький братії, яка йде на стадіон дивитися улюблену гру мільйонів чоловіків? Команду «Локомотив» створили не для того, щоб одягнути на неї спортивну форму. Не їхати ж козятинчанам у Махнівку, Глухівці чи Калинівку. Поки не вийшов з літньої відпустки «Моноліт» – ви в нашому місті одні. Грайте у футбол, якого від вас чекають!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up