Люди обурені. Вони не потрібні ні міському голові, ні депутату

Люди обурені. Вони не потрібні ні міському голові, ні депутату

Робити ремонт у під’їзді після пожежі ніхто не збирається

До редакції звернулися мешканці другого під’їзду на Героїв Майдану, 16. Вони з відчаєм розповідають про свій під’їзд.

Десь півроку тому на першому поверсі під сходами сталася пожежа. Серйозних наслідків вона не мала. Але вигляд перший поверх має жахливий. Обгорілі двері, закопчені стіни й стеля. Та й без пожежі, стан під’їзду аварійний. Стіни, що осипалися до цегли, вибите скло в обшарпаному вікні між першим та другим поверхами… Кажуть, що ремонту в під’їзді не було років з двадцять. КП “Відродження” відмовляється проводити ремонтні роботи. Нібито через заборгованість за комунальні платежі цього під’їзду й будинку в цілому. Станом на 1 березня 2017 року борг під’їзду був близько 800 гривень, а будинку — 18 тисяч 304 гривні.

Люди написали листа до міської ради, вимагаючи проведення ремонтних робіт у своєму під’їзді. Адже будинок — це комунальна власність міста.

Відео дня

У офіційній відповіді міський голова підкреслив, що у пожежі люди винуваті самі. Щодо ремонту, то “КП  “Відродження” проводить ремонтні роботи в житлових приміщеннях за рахунок комунальних платежів всіх мешканців. А будинок на Героїв Майдану, 16 має великий борг за комуналку. Він зазначив, що “запорукою проведення вчасних ремонтів є своєчасний розрахунок мешканців будинку за послуги з утримання будинку… з комунальним підприємством”.

Мешканці обурені, адже більшість з них справно платить за компослуги і це робота відповідної комісії займатися роботою з боржниками, а не робити людей заручниками. Депутат цього округу — Василь Миронович “Валютчик” нічим своїм виборцям не допомагає? Він тільки тихенько сидить на сесіях, щоб його часом не чіпали на “робочому місці” біля воріт базару, де він займається фінансово-валютними операціями без ліцензії? Тепер мешканці цього будинку не голосуватимуть за нього, адже їх права він ніколи не відстоює?

— Ми зробимо в цьому під’їзді косметичний ремонт, — запевнив газету “RIA-Козятин” начальник КП “Відродження” Борис Бонюк. — Але при умові повного погашення боргів за комунальні послуги.

І пообіцяв відправити майстра на Героїв Майдану, 16, щоб той подивився фронт робіт.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up