Магнітні бурі у травні: як вберегтися від поганого самопочуття

Магнітні бурі у травні: як вберегтися від поганого самопочуття

В основному магнітосфера буде спокійною, але будуть і неприємні дні.

 

Травень 2019 року відзначиться кількома помітними геомагнітними заворушеннями, до яких потрібно бути готовими. Деякі з цих магнітних бур будуть досить сильними, що не може не вплинути на самопочуття деяких вразливих груп людей

Як відомо, геомагнітні коливання на Землі викликаються інтенсивною сонячною активністю. Справа в тому, що на Сонці з певною періодичністю відбуваються спалахи, при яких частки магми з космічним вітром летять до нашої планети. Наше магнітне поле утримує їх на безпечній відстані, однак само по собі спотворюється. Ці коливання впливають на природу і на людей, зокрема, що нам, як правило, не подобається через неприємні відчуття.

Магнітні бурі у травні 2019

Відео дня

Слабкі коливання - 5 травня

Середні коливання - 20 - 25 травня

Сильні коливання - 11 - 17, 28 травня

 

Календар і характеристика магнітних бурь в травні

5 травня Дана буря характеризується середнім ступенем тяжкості, вона триватиме лише один день. Тим не менш, не слід скидати її з рахунків, оскільки коливання можуть викликати стомлюваність, головний біль, депресивний стан і дратівливість. Потурбуватися варто людям, які хворіють на гіпертонію і серцево-судинні розлади.

Період з 11 по 17

Це час дуже сильних геомагнітних хвилювань, оскільки активність на поверхні Сонця досягне піку. Небезпечним період може стати для людей, що страждають хронічними захворюваннями. Хоча такі сильні магнітні бурі можуть цілком торкнутися і здорових людей. Звертай увагу на такі симптоми: нездужання, поганий настрій і депресивний стан, загострення хронічних захворювань. 

Період з 20 по 25 травня

Ця буря вже не буде такою страшною, як попередня. Однак звернути увагу доведеться на свій психоемоційний стан.

Магнітні спалахи можуть призвести як до агресивності, так і до пригніченості. Найімовірніші симптоми: велика дратівливість, різкий підйом адреналіну і депресивний настрій.  28 травня Вкрай сильна, але коротка буря, яка характеризується тими ж симптомами, що і в період з 11 по 17. 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up