Максиму Олесюку хочуть присвоїти звання Почесного громадянина Козятина (Опитування)

Максиму Олесюку хочуть присвоїти звання Почесного громадянина Козятина (Опитування)
  • Козятинська Асоціація учасників бойових дій та учасників АТО 2 червня оприлюднила звернення до громади та депутатів місцевої міськради. 
  • Ветерани просять громаду підтримати відкрите обговорення щодо присвоєння звання Почесного громадянина нашого міста - сержанту Національної гвардії, окремого загону спеціального призначення "Азов" Олексюку Максиму Вікторовичу.

Нагадаємо. кількома днями тому ми повідомляли. що відзнакою «За героїзм та патріотизм» посмертно нагородять Максима Олексюка
- Відповідно до положення Козятинської міської ради "Про присвоєння звання Почесного громадянина міста Козятин", з метою вшанування пам'яті бійця, що віддав своє життя за незалежність та мир в наших домівках, - йдеться у зверненні Козятинської Асоціації учасників бойових дій та учасників АТО

Ветерани просять громаду підтримати відкрите обговорення щодо присвоєння звання Почесного громадянина нашого міста - сержанту Національної гвардії, окремого загону спеціального призначення "Азов" Олексюку Максиму Вікторовичу..

- 14 травня ми направили лист на голову ОТГ, в якому ми звернулись з таким проханням, але відповіді так і не отримали. Олексюк Максим - єдиний, хто з загиблих АТОвців, що проживали на території нашої громади, не отримав звання Почесного громадянина міста Козятин. Враховуючи його подвиги, з метою вшанування пам'яті бійця та виховання майбутніх поколінь, просимо громаду підтримати наше звернення, - пишуть ветерани.

Відео дня

Опитування

Що Ви думаєте про присвоєння звання герою АТО з Козятина Почесного громадянина міста?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Наталья Зайчук

    Ще місяць тому подано відповідне клопотання від управління соціальної політики міської ради і на червневу чергову сесію готується проект рішення про присвоєння Максиму Олексюку звання Почесний гррмадянин міста. Тобто процедура вже місяць як йде своїм чередом. Іншими словами, інформаційного приводу для "резонансної" статті немає.
  • Artur Edu

    Подвиг тут у чому? У тому що помер? Що саме він зробив виняткового? Боротьба за мир це тільки слова. Які саме були його подвиги??? Багато людей померло. Навіщо то йому вже потрібно? Нехай вже відпочиває. У місті думаю є інші, більш придатні живим потреби.
  • Oleg Petrovich Pyavka

    Подвиги цих бійців маємо увіковічнювати. Надіюсь що так вважає більшість громади.
  • Козятинська Асоціація учасників бойових дій та учасників АТО

    Дякуємо за підтримку!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up