Маленька вінничанка здобула призове місце на легендарних "Чорноморських іграх"

Маленька вінничанка здобула призове місце на легендарних "Чорноморських іграх"

Юна співачка Дарина Красновецька перемогла у категорії "вокалісти 6-10 років"

Протягом 4-6 серпня у м.Скадовську тривав престижний дитячий вокальний конкурс «Чорноморські ігри». Його організатори відродили після кількох років паузи. В рамках творчого змагання у півфіналі виступили 57 юних вокалістів з усіх куточків України. У номінації «Дівчата (молодша група)» участь брала 10-річна вінничанка Дарина Красновецька. Завдяки таланту дівчинка здобула перше місце у своїй категорії виконавців. Дарина вже 5 років займається вокалом у творчій майстерні «Зоряна мрія» міського Палацу мистецтв. Керівники – Віолетта Нагорна та Віра Майборода.

Крім того Дарина займалася у «Вокальній академії Олександра Пономарьова». Відтак наставник також відзначив успіх юної вінничанки.

«Ура! Перемога! Студенти нашої Академії підкорили найпрестижніший пісенний конкурс України – Чорноморські Ігри - Всеукраїнський благодійний дитячий фестивальНайкращим серед хлопців до 11 років визнали нашого Ярослава Рогальського! Серед дівчат – перше місце у Дарини Красновецької!», – написали представники Пономарьова у соцмережі.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up