Марихуана та метадон: у Козятині зловили наркоторговця

Марихуана та метадон: у Козятині зловили наркоторговця
  • У четвер, 22 квітня в Козятині під час збуту чергової дози напівсинтетичного наркотичного лікарського засобу затримали торгівця наркотичними засобами. За місцем проживання 35-річного правопорушника слідчі вилучили метадон, марихуану та кошти, отриманні злочинним шляхом. Про це повідомляє офіційний сайт Національної поліції.

За словами начальника Відділення поліції №2 Хмільницького районного відділу поліції Романа Андрущака, в межах розслідування відкритого кримінального провадження за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України поліцейські провели комплекс оперативних заходів і затримати зловмисника під час збуту  наркотичних засобів.

Слідство встановило, що 35-річний козятинчанин раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Попередньо встановлено, що затриманий нарковмісні препарати привозив зі столиці та продавав їх місцевим наркозалежним. Під час особистого огляду та обшуку його помешкання поліцейські вилучили заборонені медпрепарати, марихуану та гроші, отриманні від їх продажу.

Відео дня

Правопорушник перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу. Готуються матеріали для оголошення йому про підозру.

Слідством розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

За такий злочинця чекає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

У Поличинцях спіймали водія з амфетаміном

Почав душити та роздягати: на мешканку Глуховецької ТГ напав гвалтівник зі стажем
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач12

    Воровей юра похоже
  • Читач07

    а шо ж ніяк арсенюка не зловите?

    очі засліпило? :-)
  • Артем Титов

    Ахаха , а потом за 10к$ гуляют по улицам !!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up