Мешканці вулиці Кошового вже майже тиждень живуть без мух

Мешканці вулиці Кошового вже майже тиждень живуть без мух

Навесні, коли ще не розпустилися дерева, голови ОСББ, що по вулиці Кошового робили чистку дерев. Гілля склали на майданчику, де росла травичка, в надії забрати його як тільки буде можливість вивезти. Та не так сталося як гадалося.

ОСББ  немає транспорту для вивезення побутових відходів. В життя комунальної служби вперся карантин. На купу гілля жильці прилеглих будинків стали зносити домашній непотріб. Хто травичку з бур’яном зі своєї клумби принесе та кине на гілля. Кому дитячі памперси до сміттєвого бака було ліньки нести – між гіллячком пристроїть. Були на тій купці невеличкій лушпиння овочів та фруктів.

На все те добро зліталися мухи з усіх усюд і сморід стояв такий, що не можна було в будинку 46 відкрити ні двері на балкон, ні вікна. Терпіли жильці тих надоїдливих мух та й звернулися до редакції нашої газети.

Ми в свою чергу повідомили в житлово-комунальне господарство. Начальник ЖКГ Євген Малащук пояснив, що прямого впливу на голів ОСББ у нього немає, але обіцяв допомогти у виділенні на вивіз сміття транспорт.

Відео дня

Своє слово головний комунальник міста стримав. Колись невеличка купка гілля переросла у три наповнених причепи сміття. 

– Сміття вивезли. За що всім причетним можна сказати маленьке «дякуємо». Якби біля будинку 42 вітрові дошки фронтону поміняли та кришку люка стічних вод замінили, то можна було б сказати велике «дякуємо», –  напівжартома сказали жінки, що живуть на Кошового.

А біля будинку 46 господині помешкань огородили територію кілочками зі стрічкою. Щоб прогнати велетенських мух висадили квіти чорнобривці. Сказали молодиці, що більше такого безладу біля свого будинку нікому не дадуть зробити. Замість паркана висадять декоративні вічно зелені самшити. Що буде на місці куди зносили сміття, ще не вирішили. Тому що бажання у всіх мешканців будинку не сходяться. Молодші господині пропонують зробити квітник. Їхні чоловіки хочуть садити фруктові дерева чи тримати земельну ділянку під грядки. У будь-якому випадку, щоб там в майбутньому не росло, смітника більше на тому місці не буде     

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up