Минає дев'ять днів, як відійшла у вічність Алла Абрамюк

Минає дев'ять днів, як відійшла у вічність Алла Абрамюк
  • Рівно 9 днів тому, 11 листопада не стало нашої землячки, педагога ліцею-школи Алли Абрамюк.
  • Колеги називають її людиною зі світлою душею та невиправною оптимісткою, яка завжди була щирою, відкритою та чесною.
  • Пам'яті вчителя, яка вкладала душу в своїх учнів.

Алла Абрамюк обрала професію педагога ще у далекому 1981-му. Вона поїхала до Вінниці навчатись у педінституті, що зараз ми знаємо як педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського. Отримавши диплом вчителя української мови та літератури, почала працювати в школі.

Педагогічній діяльності Алла Василівна віддала 39 років свого життя. Спершу вона пішла працювати до школи № 9, що у селі Козятині, потім — до ліцею-школи, яка на той момент була школою № 4. Там і викладала до останніх днів свого життя.

За роки роботи в школі Алла Абрамюк вивчила не одне покоління дітей. Любов Дорошенко — одна з тих, кому пощастило стати ученицею Алли Василівни. 

Відео дня

— У пам’яті збереглися добрі, теплі спогади про Аллу Василівну, її професійність, чуйність та уважність до дітей, її яскраву зовнішність та жагу до праці. Дуже шкода, що так сталося, — каже Любов.

Колеги з ліцею-школи розповідають, що на уроках Алла Василівна вчила дітей не лише рідної мови та творам наших класиків, вона вчила своїх учнів за будь-яких обставин залишатися порядною людиною і ніколи не втрачати віри в себе.

Вона була відкритою, чесною, справедливою та вимогливою. Вміла створити довірливу та дружню атмосферу. Певно, саме через це її так любили учні. Бо вона не лише викладала навчальний матеріал, а й спонукала їх розмірковувати, розвиватися й шукати свій шлях у житті. Переймалася проблемами дітей і завжди була готова дати пораду.

— Алла Василівна була дуже доброю, позитивною та справедливою, — каже Руслана Сорока. Вона теж у свій час була ученицею Алли Абрамюк. — Уроки завжди були веселі, вона любила посміятися. До Алли Василівни завжди можна було звернутися за порадою, вона ніколи не відмовляла. Не ділила дітей. Пам’ятаю, мене образив однокласник. Вона стала на мій захист — булінг припинився в ту ж секунду. До неї на уроки йшли з задоволенням. Алла Василівна кожний урок розказувала якусь історію, часто із свого життя. Вона заслуговує звання «Вчитель року» і не тільки. Дуже шкода, що пішла з життя така добра, позитивна людина.

Алла Василівна завжди була щирою та усміхненою. Саме такою запам’ятали її учні.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Людмила Постоюк

    Царство небесное
  • Ольга Фурман

    Вічна пам'ять!
  • Татьяна Дулецкая

    Сумуємо. Це була прекрасна людина, любляча мама та бабуся. Алла Василівна була моя вчителька в дев'ятій школі. Ми  сумуємо і пам'ятаємо.
  • Anastasia Shevchyk

    Одна с самых хороших учителей

    Artur Edu reply Anastasia Shevchyk

    Недоучила видимо, две ошибки в коротком предложении, должно быть: "одИН ИЗ учителей". А чому не на мові?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:21 Виїжджали на пожежі після прильотів: у Козятині нагороджували «залізних» вогнеборців photo_camera 12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up