Мінімальна пенсія зросте на 67 гривень, а максимальна — на 670. Коли і кому надбавлять виплати?

Мінімальна пенсія зросте на 67 гривень, а максимальна — на 670. Коли і кому надбавлять виплати?
  • Тим, хо перебуває на заслуженому відпочинку, додадуть ще 67 гривень до мінімальних виплат.
  • Про це повідомили представники Міністерства соціальної політики України.

Так, у липні обіцяють підвищити прожитковий мінімум. А за ним послідує і підвищення інших соціальних виплат, таких, як пенсії, аліменти та інше 

У зв’язку з цим, мінімальна пенсія зросте на 67 гривень до 1564 гривні, а максимальна на 670 гривень до 15 тисяч 640 гривень.

Йдеться про перерахунок пенсії у зв’язку із зростанням інфляції. Третій етап підвищення пенсій на українських пенсіонерів чекає у кінці поточного року.

Відео дня

Варто додати також, що українцям пообіцяли подвійну пенсію. Проте отримати її зможуть далеко не всі. Така система передачена пенсійною реформою. Громадяни зможуть отримати так звану подвійну пенсію – першу виплатить держава, а іншу – фонд, кошти в якому накопичуватимуться протягом десятків років стажу, пише «Знай».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Deep State

    Вот к чему  привел Майдан....доскакались
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up