Міст на Білоцерківській трасі для транспорту закрили

Міст на Білоцерківській трасі для транспорту закрили
Після проїзду цього бетоновоза міст закрили на ремонт

Його мали закрити з ранку п’ятниці 18 вересня. Тільки працівники будівельної фірми «112 team» вирішили закрити проїзд мостом по завершенні робочого дня.

Останній автомобіль, який проїхав мостом був бетоновоз вінницької будівельної фірми. Чи саме так будівельники поланували чи так вийшло, але міст закрили о 17.30.

Відео дня

Зі слів будівельників стало відомо, що проїзд мостом закривають на 8 місяців. На запитання представника преси чому так довго вони відповіли, що роботи будуть проводитись не перекриваючи рух залізничного транспорту. У випадках, коли будівельники будуть замовляти вікно на 4 години, деякі поїзди на час вікна будуть курсувати за зміненим маршрутом.

Поки будівельники працюватимуть тільки в денну пору. Можливо, як того вимагатиме ситуація, перейдуть на змінно-добовий режим роботи.

Об'їзна через Титусівку в дії 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Клавдия Большакова

    а автобусы? весь городской транспорт будет ходить через Титусовку?где остановки будут?
  • Клавдия Большакова

    а автобусы? весь городской транспорт будет ходить через Титусовку?где остановки будут?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up