Міжнародний День сім'ї та День матері відзначали хоч пізніше, за те красиво

Міжнародний День сім'ї та День матері відзначали хоч пізніше, за те красиво
Переможці конкурсу “молода сім’я Козятина Аліна та Роберт  Акопови

Як об’єднане українцями свято відзначили в Козятині наша розповідь

День матері та міжнародний День сім’ї святкують у другу неділю травня. Але у зв’язку з тим, що організатори не змогли вчасно знайти учасників, захід відбувся тільки 24 числа.

Святкова програма була розділена на чотири частини. Спочатку вітали і відзначали матерів, які мають п’ять і більше дітей. Таких мам у нашому місті 14. Рекон\рдсменками стали Тетяна Загорна - десять дітей. Ірина Іванюта - тринадцять. Та Олена козаченко - вона є матір’ю для п’яднадцятьох дітей. Усього у нашому місті 215 багатодітних сімей. У них виховуються 703 дитини

Другою частиною святкової програми було представлення сімейних пар, які прожили у шлюбі 50 і більше років.

Відео дня

Слідуючим етапом святкової програми було представлення сімейних пар які прожили в шлюбі 50 і більше років. На сцену запросили Анатолія та Людмилу Кашперовецьких

Родина Кашперовецьких

Анатолій Петрович віддав 35 років правоохоронним органам. В Людмили Григорівни 50 років медичного стажу. Стільки ж перебувають у шлюбі. Вони виростили сина та дочку і досі своїм дітям є їхніми радниками та онукам

Родина Лавренюків,

Оплесками зустріли родину Лавренюків. Микола Федорович приїхав працювати в Козятинське вагонне депо в 1968 році. Випадково в друзів познайомився з працівницею ОРСу. Галиною Адамівною. Це було кохання з першого погляду яке триває 51 рік.

Родина Бондаренків

В родини Бондаренків в цьому році 60 років подружнього життя. Таке весілля називають «Діамантовим» чи «Платиновим» Володимир Васильович і Лідія Пимонівна обоє з Дніпропетровщини. А познайомились на Тернопільщині.

Родина Деренчуків

Іван Дем’янович та Надія Карпівна Деренчуки. вже 65-й рік перебувають у шлюбі. В народі таке весілля назвали «Залізним» Метал великої цінності немає зате шлюб як залізо міцний що не розірвати.

Після того як познайомились з чотирма Золотисто-залізними родинами прозвучало для них» гірко» Музичне вітання на їх адресу від Антоніни Яковчук

Родини з досвідом відпустили і на їх місце прийшли молодята які планують бути в парі не менше золотих весіль

Пара № 1 Юлія та Кирило Шевцови. Юля психолог в декретній відпустці. Кирило залізничник який захоплюється професійним футболом. Перша зустріч випадково відбулась в перукарні В шлюбі 4 роки. Виховують сина Назара.

Пара № 2 Аліна та Роберт Акопови.Обоє працюють в ветеринарній службі Козятинщини. Зустрілись на шкільній дискотеці. Роберт мріє очолити футбольний клуб. Аліна мріє жити в Нью-Йорку. В шлюбі перебувають 5 років, виховують синочка-розумника Богданчика.

Пара № 3 Ольга та Олександр Заїчко. Ольга бухгалтер лікарської сімейної династії. Олександр залізничник. Познайомились і закохались на День міста. Одружились і виховують 2-во річного Андрійка.

Пара № 4 Альона та Михайло Харкови. Альона фельдшер-диспетчер екстреної медичної допомоги. Михайло-інспектор сектору реагування патрульної поліції. Подружня пара має багато друзів і залюбки з ними проводять з ними свій час. Михайло мріє про власне авто на якому має подорожувати з родиною. Альона відмінна господиня яка дбає про сімейний затишок. Вважає себе щасливою сім’єю. Виховують з Михайлом донечку Ангеліну.

Вони за підсумками пяти конкурсів: «Поліграф»,(як знають чоловік і дружина один одного) «Шалений ранок», (приготування чоловіку бутерброда), «На городі в тещі» (зібрати картоплю на кількість), «Чарівна торбина» (дружина знаходила свого чоловіка в завязаному мішку), «Костюмований бал» (домашнє завдання)

За оцінками журі звання «Найкреативніша сімї» стала пара № 3 Ольга та Олександр Заїчко «Найромантичніша сімя» стала пара № 1 Юлія та Кирило Шевцови «Найартистичніша сімя» стала пара № 4 Альона та Михайло Харкови. Головний приз «Молода сімя 2019» вибороли пара №2 Аліна та Роберт Акопови.

Крім почесних звань конкурсанти отримали подарунки від міської ради, підприємств міста і депутата обласної ради Ірини Колесник. Музичні вітання дарували сестри Чорномаз, хлопці Тетяни Фабіцької, Аліна Рудик, Євгенія Лукасевич. А самих конкурсантів чекала романтична вечеря в ресторанах Козятинщини.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up