Молодіжка «Моноліта» перемогла однолітків Вінницького «Темпа»

Молодіжка «Моноліта» перемогла однолітків Вінницького «Темпа»
  • У четвер, 31 жовтня на стадіоні «Локомотив» відбулася календарна зустріч чемпіонату Вінницької області з футболу серед молодіжних команд U 15. До підопічних тренерів Руслана Гуменюка та Павла Луцюка приїхали спортсмени Вінницького «Темпа». Молодь «Моноліта» перемогла з рахунком 4:2. Тільки якість гри, яку епізодами демонстрували футболісти на полі, не задовольнила обох наставників.

  • З думкою тренерів можна і не можна погодитись. В молодіжці «Моноліта» кожен гравець вміє на футбольному полі багато. Але команда індивідуальностей в окремих епізодах не демонструвала командну гру. З якістю гри нехай розбираються наставники. Ми лиш нагадаємо «золоте правило»: переможців судять тільки їхні тренери

Початок гри проходив з перемінним успіхом майже в центрі поля з обопільними втратами м’яча обома командами. Наблизитись до карного майданчика суперника не давала поспішність футболістів в прийнятті рішень. Першими почали грати в більш-менш продуманий футбол наші земляки. Вони в середині першого тайму провели класичну комбінацію, де останнього удару завдав Олексій Поліщук, відкривши рахунок в матчі.

Гості відповіли не менш видовищно. Нападник «Темпа» як жонглер, перекидаючи м’яч з ноги на ногу, обійшов на швидкості чотирьох захисників «Моноліта» і холоднокровно розписався в воротах Романа Фалдіна. Рахунок 1:1 протримався майже до кінця першого тайму. А коли секундомір арбітра обласної федерації Леоніда Трончука відраховував тридцять п’яте коло, Вадим Наліжитий відзначився голом в роздягальню.

Відео дня

На початку другої тридцятип’ятихвилинки Вадим відзначився дублем. І рахунок став 3:1. Гостям в ситуації, коли мяч скоріше всього розминувся б з воротами, голкіпер хотів взяти шкіряного руками, щоб послати кругленьку кульку в поле, а м’яч, торкнувшись рукавичок стража воріт, зрадницьки пірнув у ворота.

Засмучений такою халепою, воротар команди номер один сам у тренерів попросив заміну. Ось такий він майже дорослий футбол в головах майже дорослих чоловіків. Виправили ситуацію самі футболісти. Тарас Нестеренко красивим і точним ударом встановив остаточний рахунок в матчі — 4:2 на користь молодіжки «Моноліта».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up