“Моноліт” вдало повернувся з канікул

“Моноліт” вдало повернувся з канікул

Чемпіонат області з футболу офіційно стартує 19 серпня. Наш єдиний представник в вищій лізі обласної першості ФК “Моноліт” в цей день прийматиме футболістів з Немирова ФК “Агро-Астра” на козятинському стадіоні “Локомотив” о 16.00.

Поки команди тренуються. І для ігрової практики домовляються з спарингами та проводять товариські зустрічі.

Таким спарингом для козятинського клубу були спортсмени погрибищенської “Росі”. Зустріч відбулася минулої суботи 12 серпня

Початок гри показав, що гравці обох команд скучили за футболом. Та сильна спека не давала футболістам обох команд діяти на максимальних швидкостях протягом всього ігрового часу.

Відео дня

Гра закінчилася з рахунком 6:3 на користь нашої команди. Гості показали красиву гру. І тільки клас виконавців козятинського клубу переважив шальки терезів на свою користь.

Спочатку Костянтин Благодир відкрив рахунок у зустрічі. Він на виконання пробив пенальті. Гол вийшов — красень. Підсікши м’яч над воротарем, шкіряний парашутом опустився у ворота. Гості відповіли швидко і рахунок став 1:1. Та гравці “Моноліта” Сергій Симоненко, Андрій Веретинський і знову ж Костянтин Благодир роблять рахунок 4:1. Так і завершилась перша половина зустрічі.

У другому таймі спортсмени обох команд двічі обмінялися голами, зігравши другу сорокап’ятихвилинку з рахунком 2:2. За козятинську команду забили Дмитро Мусальов та Олександр Ковальчук.

Відмінно впорався зі своїми обов'язками суддя матчу Олег Шеремет. Він - кращий арбітр за версією козятинських вболівальників. Цей арбітр тримав контроль над грою з першої до останньої хвилини поєдинку. Роботою рефері були задоволені і тренери обох команд

Після завершення гри футболісти традиційно обмінялися з недавніми суперниками рукостисканням, дякуючи за чесну і чисту гру.

Футболісти з Погребища продемонстрували, що у них є класна команда. До речі, всі гравці — місцеві.

Газета “RIA-Козятин” вітає наших футболістів з перемогою і бажає оформити дубль за перемогу в чемпіонаті і кубку області.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up