На фізрука поскаржилися

На фізрука поскаржилися

У школі №6 у Залізничному стався конфлікт між учнями, батьками та педколективом

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” повідомили, що в школі № 6 у Залізничному (Козятин-2) трапився конфлікт між учнем 6-го класу та фізруком цієї школи. Щоб з’ясувати обставини інциденту, представники видання побували у навчальному закладі. Коли приїхали на місце події, перші, хто попав у поле нашого зору, були школярі. Один із них повідомив, що, за словами самого постраждалого від вчителя учня, “педагог” проявив агресію за жест школяра з двох пальців догори. Спілкування з дітьми без дорослих може бути розцінене як тиск на дітей і ми пішли до директора школи. Микола Миколайович Синюшко був у своєму кабінеті. За конфлікт сказав, що знає. За його словами, він скликав з цього приводу зібрання за участю батьків учня і педагогічного колективу школи.

Вислухавши конфліктуючі сторони, колектив школи прийняв рішення дозволити вчителю фізичної культури закладу й надалі працювати з учнями. Адже фізрук визнав, що був не правий. Та й конфлікту, як виявилося, не було — “була між вчителем та школярем розмова на підвищених тонах”.

Такої ж позиції дотримувалась і мама постраждалого учня. Вона лише тільки додала до сказаного директором школи, що вчитель перед батьками вибачився. З мамою учня повноцінної розмови не відбулося. Зіславшись на брак часу і двох хворих дітей вдома, сказала: “Вибачте, в мене, правда, немає часу”. Але порекомендувала, до кого можна звернутися за інформацією. Одна з опитуваних батьків підтвердила, що за чутками вчитель дозволяє собі зайвого.

Відео дня

У спілкуванні з працівниками школи було видно, що вони підтримують свого колегу по роботі, хоча визнають, що запроваджені ним методи виховання учнів далеко не педагогічні.

Конфлікт, який виник у школі, що в Залізничному, вдалося залагодити. Та збираючи факти стосовно конфлікту відчувалося, що майже кожен знав значно більше, ніж розповів представнику преси.  

Як стало відомо, вчитель фізичної культури згаданого закладу у спілкуванні зі школярем перевищив методи виховання. Що скоїв шестикласник, так і залишилось таємницею. Та відчувалося, що кожен, з ким вдалося поспілкуватися, щось не договорюють. “Адже нам тут навчатися”, — говорили учні. “Адже їм там навчатися“, — говорили батьки.

Директор пан Синюшко, до речі, депутат міської ради, завірив, що ніякої проблеми не існує. Хоча достеменно відомо, що має вже 5 заяв від батьків про недопустиму поведінку фізрука по відношенню до їх дітей, про зловживання спиртними напоями останнього.

Звичайно, сміття з хати не захотіли виносити...  

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up