На фронт відправили десяток сіток. Одна з них особлива — сплетена руками ветерана ЗСУ з Махнівки

На фронт відправили десяток сіток. Одна з них особлива —  сплетена руками ветерана ЗСУ з Махнівки
  • Днями голова громадської організації «Суспільні ініціативи Козятинщини» Олена Іванчук повідомила про чергову відправку на фронт — десять маскувальних сіток та коробку медицини. 
  • Серед десятка сіток є одна особлива — її зробив Микола Миколайович Б., батько військовослужбовця, майор, ветеран ЗСУ, який зараз проживає в Махнівці, бо змушений був покинути рідну домівку через навалу орків.

 

Про це Olena Ivanchuk написала у групу Суспільні ініціативи Козятинщини

— Незважаючи на серйозні проблеми зі здоров'ям, які стали наслідком поранень і контузій, Микола Миколайович наближує той день, коли зможе повернутись додому, підтримуючи свого сина, його побратимів, інших військовослужбовців. Ця сітка відплетена незважаючи на біль, пальцями, які не завжди слухаються. Бо потрібно. Щира подяка Вам, майоре, і велика честь потиснути Вам руку, — йдеться у дописі

Відео дня

Як пише Олена інші сітки «родом»: з Вовчинець (2), Перемоги (3), Безіменного (2), села Козятина та Махнівки. Переважно відплетені учнями шкіл та дорослими, які є прикладом для малечі.

— 6 великих сіток та друга коробка «медицини» поїхали до нацгвардійців. 4 стандартних поїхали нашим друзям з Армії SOS для потреб безпілотної розвідки.

 

— Дякуємо, Нова пошта, за точну, швидку доставку. Нагадаємо, чим більше ви особисто зробите для ЗСУ, тим скоріше почнете спати спокійно, — підсумувала Олена

Нагадаємо, «відправили десять маскувальних сіток богам війни— майстрам ландшафтного дизайну таврійських степів»

Читайте також:

Фінішували на фразі «Закінчиться війна»: благодійний велопробіг відбувся у Козятині

«Закінчили пошив 20 спорткостюмів. Потреб стільки, що не знаєш куди швидше відправляти»

У телемарафоні «Єдині новини» вийшов сюжет про козятинський мініцех із приготування обідів на передову

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up