На гру ветеранів в Козятин приїхали легенди вітчизняного футболу

На гру ветеранів в Козятин приїхали легенди вітчизняного футболу

В неділю, 5 вересня на стадіон «Локомотив» нашого міста прийшла футбольна осінь команд ветеранів. Футболісти «Моноліта»  зустрічалися з фаворитом групи Північ «Колосом» з Радогощі. Це була перша гра фінальної шістки кращих команд чемпіонату ветеранів 40+

Фаворитом в цій грі була команда гостей, адже «Колос» зібрав під свої знамена футболістів, які виступали в роки спортивного розквіту на полях Європи та Світу. Таким футболістом є одинадцятка «Колоса» Андрій Воробей. Підтримати його, як товариша по футбольному цеху приїхав в Козятин не менше титулований Віктор Леоненко.

Щодо самого матчу, то його початок був за господарями поля. Гравці козятинської команди на 20 хвилину гри мали два стовідсоткові моменти, щоб відкрити рахунок. В першому моменті півзахисник козятинської команди з метрів 8-ми не поцілив у ворота. В другому епізоді нападник «Моноліта» у ворота гостей не реалізував пенальті. Спрацювало футбольне правило: «Не забиваєш ти, отримаєш м’яч у власні ворота». Гол на свій рахунок записав Віталій Нестеренко. При рахунку 1:0 на користь «Колоса» команди пішли на відпочинок.

Відео дня

Друга ветеранська тридцяти п’ятихвилинка почалася з атак гостей. Вони на підступах до штрафного майданчика монолітовців шукали дірки в захисній лінії господарів. Розрахунок був на те, щоб отримати м’яч у вільній зоні і нанести з близької відстані удар по воротах. Господарі поля в ті хвилини захисті діяли бездоганно, а заволодівши м’ячем переходили в контратаки. За хвилин 15 другого тайму гра вирівнялась і почався відкритий футбол. Обидві команди прагнули забити. Першими в футбольних гойдалках «Моноліт» зрівняв рахунок, але. «Колос» знов вийшов вперед. Монолітовці ще раз зробили рахунок нічийним. Андрій Воробей забив у ворота козятинської команди втретє. Щоб ще раз зрівняти рахунок в матчі ветеранам «Моноліта» не вистачило часу. Фінальний свисток застав їх у атаці.

Після свистка арбітра про завершення гри на футбольному полі не стало суперників. Футболісти обох команд дякували один одного за хорошу гру, а потім настала фотосесія гравців обох команд та вболівальників з легендами українського футболу. Наче звичайний матч ветеранів, а скільки позитивних емоцій від цього матчу отримали козятинські вболівальники — навіть не передати.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up