На Козятинщині започатковується проєкт «Поліцейський офіцер громади». Що це таке?

На Козятинщині започатковується проєкт «Поліцейський офіцер громади». Що це таке?

На Вінниччині територіальні громади долучились до реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади»

У п’ятницю, 5 лютого, відбулось підписання меморандумів про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції й територіальними громадами регіону. 30 громад уже прийняли рішення про виділення коштів для придбання службових автомобілів та обладнання для поліцейських робочих місць. Про це йдеться на сайті нацполіції Вінницької області.

Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва разом із іншими головами територіальних громад Вінниччини підписала меморандум про співпрацю із Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області в рамках нового впроваджуваного проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Додамо, що поліцейський офіцер громади – це поліцейський, орієнтований на потреби громади. Він постійно знаходиться на її території, контактує з мешканцями та оперативно реагує на їхні запроси. Поліцейський офіцер громади має повноваження надавати всю необхідну допомогу жителям на місці та звітує не тільки перед своїм керівництвом, але й безпосередньо перед громадою.

Відео дня

Наразі до проєкту долучилися 59 територіальних громад Вінницької області, які, власне, і підписали меморандуми про співпрацю з Нацполіцією. До слова, Козятинський міський голова, так само як і інші представники територіальних громад Вінницької області, візьмуть участь у відборі кандидатів на посади поліцейських офіцерів громади, а надалі забезпечать працівника робочим кабінетом та, за можливості, службовим житлом. Зарплату офіцер громади отримуватиме від поліції.

В Козятинському районі відкрилась поліцейська станція, яка обслуговуватиме Махнівську ОТГ

Багато грабіжників та наркоманів. Про злочини, які розкрили дільничні
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up