На Матросова п'яна водійка «Опеля» збила велосипедистку з двома дітьми

На Матросова п'яна водійка «Опеля» збила велосипедистку з двома дітьми
  • Вчора, 15 травня, близько 19:00 водійка автомобіля «Opel Vectra» здійснила наїзд на велосипедистку та двох  її малих дітей.
  • Жінка і діти отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до козятинської лікарні.
  • Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, за фактом аварії слідством розпочато кримінальне провадження.

За інформацією правоохоронців, за кермом автомобіля Opel Vectra була 21-річна козятинчанка. Їдучи по вулиці Матросова, вона не впоралась з керуванням, виїхала на зустрічну смугу та допустила наїзд на 33-річну жінку, яка вела в руках велосипед. Відомо, що на велосипеді було двоє дітей 5-ти і 7-ми років. 

Велосипедистка та її діти, мешканці Козятина, отримали тілесні ушкодження  й  госпіталізовані до місцевої лікарні.

Відео дня

Наразі поліцією з’ясовуються усі обставини і причини автопригоди. За даними правоохоронців, у крові жінки, яка перебувала за кермом машини,  виявлено алкоголь. Транспортний засіб поміщений на арештмайданчик.

Слідство розпочало кримінальне провадження. Водійці загрожує обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. Проводиться розслідування

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Наталья Яковец-Швец

    Наших людей зупинять тільки великі штрафи. На жаль тільки покарання-розмови ні до чого не призводять. Вже давно спостерігаю і не раз писала-є у нас тут пара мотоциклістів. Так ті  взагалі так літають-що жах.
  • Інна Свінціцька

    В першу чергу, не сідати за кермо в стані алкогольного сп’яніння!Засуджувати потрібно таких людей!
  • Zaja Romashkan

    Там завжди машини ганяють, а наші дітки ходять до школи.... Це не перша аварія , чому наша влада не прийме міри і дійсно не облаштують лежачих поліцейських хоча б декілька....вздовж вулиці? !!!😯

    Сергей Соболь reply Zaja Romashkan

    Если тело бухое ему до одного места те полицейские!
  • Оля Кравчук

    Наробила людям горя
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up