Ланос & Лада: на перехресті Героїв Майдану і Пилипа Орлика сталося ДТП

Ланос & Лада: на перехресті Героїв Майдану і Пилипа Орлика сталося ДТП
  • Сьогодні, 22 березня на перехресті вулиць Героїв Майдану та Пилипа Орлика сталася аварія. Водій Ланоса, який їхав другорядною дорогою, не помітив Ладу, що прямувала по головній.

При зіткненні постраждали тільки обидві автівки. Коли ми приїхали на місце події, стражі порядку  писали протокол, а Ладу вже завантажили на евакуатор. В ДТП, за словами свідків аварії, жоден з водіїв не травмувався і був без ознак алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Водії  не травмувалися, якщо не брати до уваги травму моральну. Адже хто звик до автівки то без неї почувають себе не зовсім комфортно. А судячи з деталей, які посипались з машин на перехресті, на думку свідків транспортної пригоди, залізних коней будуть приводити до ладу від декількох днів до декількох тижнів.

З водієм Ланоса нам вдалося поспілкуватися коли чотириколісна, яка їхала головною була ще на перехресті на евакуаторі. До речі, він виявився чуйною людиною. Він більше переймався автівкою, під яку ненароком підставився.

Відео дня

— Я винуватець ДТП, зі мною ніби все зрозуміло, а от з ким не розминувся, тому додав головного болю. Навіть не уявляю, як їдучи другорядною на перехресті, зівнув, — сказав водій Ланоса.

Все добре, що добре завершується, а автівки спеціалісти СТО відремонтують. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Костянтин Абрамов

    Третьої немає
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up