На сесії у Самгородоцькій громаді обговорили питання створення стіни пам’яті полеглим Героям

На сесії у Самгородоцькій громаді обговорили питання створення стіни пам’яті полеглим Героям
  • Минулої середи, 31 серпня  відбулося пленарне засідання 29 сесії Самгородоцької сільської ради восьмого скликання, яке провів сільський голова Сергій Лановик.
  • Розповідаємо, які розглянули питання

Як йдеться на сторінці Самгородок Наш, перед початком роботи сесії сільський голова Сергій Лановик вручив Почесні грамоти Вінницької обласної ради Марку Кирилюку, керівнику ТОВ «Вікторія Грейн», та Валерію Ліневичу, керівнику СВК «Вівсяницький», які є депутатами Самгородоцької сільської ради, за надану волонтерську допомогу та вагомий внесок для підтримки бійців та переселенців області.

На сесію винесли 11 питань.  Зокрема, депутати розглянули питання про встановлення розміру плати за харчування дітей в дошкільних відділеннях закладів загальної середньої освіти на 2022-2023 навчальний рік та встановлення розміру плати за харчування дітей у закладах освіти Самгородоцької сільської ради на 2022-2023 навчальний рік та ряд земельних питань.

Голова комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища – Валерієм Ліневичем порушив питання щодо використання фермерами та підприємцями важкого транспорту на гусеничному ходу новою дорогою Вівсяники-Самгородок, який за 139 статтеюКУпАП України заборонений, оскільки несе непоправну шкоду асфальтному покриттю. Депутатами було вирішено створити колективне звернення (попередження) сільгосптоваровиробникам та іншим підприємцям про наслідки нехтування правил дорожнього руху.

Відео дня

Також, голова комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва – Лідія Павлюк порушила питання про створення стіни пам’яті - полеглим героям у російсько-українській війні в Самгородку, оскільки за ініціативою Козятинської міської голови Тетяни Єрмолаєвої на стіні пам’яті у м. Козятин тепер будуть вшановуватись лише жителі Козятинської громади. На що сільський голова Сергій Лановик повідомив, що уже ведеться обговорення про виділення місця для встановлення стіни пам’яті та шани.

Нагадаємо, у Козятині Оновили Алею пам’яті. Як вона тепер виглядає — фото

Читайте також:

В Іванківцях на кладовищі поставили пам’ятний знак жертвам Голодомору 1932-33 років

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up