На сторожу законі: у Козятині привітали правників

На сторожу законі: у Козятині привітали правників

8 жовтня в нашій державі відзначається День юриста

Міські чиновники завітали до Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги аби привітати тих, хто щодня надає юридичну допомогу та стоїть на сторожі виконання закону.

Відео дня

Правникам побажали міцного здоров’я, особистого щастя, миру та благополуччя. А також вручили Грамоти міської ради кращим представникам цієї професії. Невід’ємною складовою вітань були квіти та грошові винагороди.

Довідково. З 1 липня 2015 року 100 місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги відкрили двері для жителів місцевих громад у всіх регіонах України.

В Козятині місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги обслуговує 7 районів області: Козятинський, Погребищенський, Калинівський, Хмільницький, Літинський, Липовецький, Оратівський, м.Хмільник та м.Козятин.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up