На тій стороні згоріла хата пенсіонера. Сам господар постраждав лише матеріально

На тій стороні згоріла хата пенсіонера. Сам господар постраждав лише матеріально
  • Звістка, що горить приватний будинок нам надійшла від наших знайомих, які мешкають в районі ліцею № 3.
  • Їх налякав вибух, від якого затряслися двері й вікна. Коли ми приїхали на місце події всі служби впоралися з своїм завданням і вже поїхали.
  • Тож розповідаємо про пожежу в приватному будинку з слів очевидців події

В перший день літа більшість жителів тої сторони шукали прохолоди у тіньку на дворі. Коли стрілки годинника пішли на 18 коло нам почулися не гучні вибухи, які нагадували постріли з рушниці, коли любителі постріляти ганяють ворін, кажуть недалекі сусіди постраждалого пенсіонера.—Юра так звати постраждалого пенсіонера тільки чотири дні, як провів після реабілітації свого онука, який воює на фронті продовжують свою розповідь жінки. Важко йому, то на лавці сидить, то по вулиці прохожується. На момент загоряння його вдома не було.А ми зразу думали, що це ворін ганяють, але між деревами ми побачили клуби чорного диму. Вийшли на вулицю і відчули сильний вибух, що в усіх ближніх задрижали вікна. Як виявилося пізніше, то вибухнув балон з газом— природного газу у Юри не було.

Тоді ми стали викликати пожежників, поліцію, енергетиків. Хтось з сусідів викликав медичну службу.

Відео дня

Першими на виклик приїхала поліція, за ними РЕМівці і медики. Електрики будинок обезточили. Пожежники після всіх приїхали, бо вони чомусь через ПРБ поїхали. Та їм треба віддати належне язики полум’я вони швидко погасили, а головне, що вони зробили це, як кажуть, малою кров’ю тобто малою кількістю вилитої на стелю будинку води.

Всі служби спрацювали швидко

Ще ми очевидців події запитали чи є де жити постраждалому від пожежі пенсіонеру.— Ви знаєте каже одна із сусідів найбільше згорів коридор і дах будинку, кімнати вигоріли не дуже. Якщо буде допомога і швидко ліквідувати наслідки пожежі, то за неділю, дві можна впоратись.

А сусіди, щоб допомогти дідусю захисника України, як настроєні запитали ми наших співрозмовників?

Коли буде організатор збору коштів, то звичайно допоможемо сказали вони.

Ще ми запитали, а господар знає, від чого загорівся будинок? Він говорив з нами, кажуть сусіди. Не приходить йому в голову, від чого сталася займання. Балон вибухнув після того, як вогнище встигло знищити більшу частину покрівлі. А як там було розслідують спеціалісти сказали наостанок жінки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up