Кури, гуси і кролі: що привезли на продаж у Козятин?

Кури, гуси і кролі: що привезли на продаж у Козятин?
  • В неділю 24 березня на стадіоні «Локомотив» була організована виставка живності.
  • Можна було придбати рідкісних в господарстві тварин чи птахів.
  • Своїх тварин та птахів привезли в наше місто любителі живої природи Погребищ, Калинівки, Бердичева, Сквири, Жмеринки, Хмільника, та з інших міст.
  • Серед учасників виставки був і наш земляк з села Глухівці Ярослав

Користувалися попитом Кури породи «Брама» та «Орпінгтон». За словами господаря орпінгтонів Володимира Будника з села Чернятин Калинівського району його кури досягають ваги курка 4,5 кг півень до 7-ми кг. Курка за сезон несе 240 яєць і висиджує 5 разів курчат. Ціна товару від 400 до 1000 гривень Повідомляємо телефон пана Володимира 0985949771.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Були в попиті кролі великих порід таких як Бельгійський і Фламандський «Фландр» та «Білий велетень» Ціна за штуку 4 тисячі гривень. В іншого продавця з міста Бердичева Бельгійський Фландр коштував півтори тисячі.За тисяча двісті міг продати.

В любителів голубів був широкий вибір. Голуби декоративні, турмани, гомери, Римський велетень в якого розмах крил до метра

Були в попиті на виставці самки нутрій. Покупців які придбали гризунів інтересував більше окрас ніж порода. Куплена самка поїхала з новим господарем в село Журбинці

Житель Білої Церкви привіз на виставку Індійського та Чорнокрилого павлінів. Вони мало чим приваблювали гостей виставки.

Хомячки, цесарки, індокачки, співочі птахи в основному поверталися з господарями додому. Можливо для торгу була несприятлива погода. Можливо реальна ціна товару була завищена продавцями.

Читайте ще:

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up