Нарікли себе членами. Діяли, як члени

Нарікли себе членами. Діяли, як члени

Місцеві однопартійці потужної Аграрної партії України в Козятині завалили все, що тільки можливо завалити. При тому, що самі себе назвали  членами. Їм це  допомогло, але громаді — ні.

Члени Аграрної партії України настількі вагомі, що складають основу депутатського корпусу Козятинської районної Ради.

Остання позачернова сесія 27 жовтня 2017 року не відбулась. Про це було відомо ще 26.10.2017 р., оскільки голова ради не міг зібрати президію. З трибуни злукавив не щиро, заявив зовсім інше.  Щоб зрозуміти суть подій, необхідно знати зовсім не так далеку історію, яку стисло нагадаємо.

З моменту формування Ради за квотою аграрної партії скандально з перевагою одного  голосу через коліно “впихнули невпихуєме”. Їм вдалось нав’язати впарити свого представника на посаду голови Козятинської районної ради. Ним став Віктор Слободянюк, який враз став знаменитий на всю Україну. Та що там на Україну — на весь світ. Таке тихе політичне життя в Козятинському районі вийшло на всі шпальти медіа ресурсів світу. В Російський імперії, що воює проти нас Українців, для імперської номенклатури на основі подій в Козятині навіть створили учбове кіно “як не можна вчиняти чиновнику, перебуваючи на посаді в Російській імперії”. А прогляд відеороліка про вкидання Слободянюка в урну, як урок тупості чиновника і до чого це може призвести.

Відео дня

Призначення  саме таких персон, як Віктор Слободянюк, стало класикою гібридної війни по розвалу нашої державності. Авторитети, члени аграрного партійного осередку, що майже всі стали депутатами Козятинської районної ради, представляють на сьогодні загрозу громаді. Які нівелюють парламентизм, вставляють палки в колеса Президента України. Принижують потуги кабінету Міністрів в сталому розвитку громад.

Маючи доволі розвинуту риторику, В.Слободянюк все ж зібрав голів сільських рад. Хоча не всіх. Промовив свої тези. Суть їх нікчемна. Немає що описувати. А по завершенню словесноно поносу сам визнав, що наговорив і не більше.

Але його репліки звинувачення персонально до присутніх викликало обурення. Одні мовчки полишили зал. З їх слів, пішли, бо не в змозі стриматись, щоб не прибити голову ради і не сісти в тюрму. Інші з трибуни здійснили промови гніву персонально в адрес голови. Так, керівник відділу освіти району Аліна Діденко дуже щиро дала аналіз доповіді Слободянюка, як “бла-бла-бла” і не більше. А, як ми вважали прихильник голови райради, голова громадської ради району Юрій Городченко взагалі звинуватив Слободянюка в злочинному невиконанні закону про звернення громадян, ігноруванні громадських не прибуткових організацій (конкретно спілки Чорнобильців). На що останній хіхікав, чим дратував і провокував присутніх на напад і побиття.

Зважаючи на практику нападів на підприємців та ветеранів АТО, бачимо, що в Слободянюка це вже стало маніакальною фішкою?

Інтрига не завершилась. Голова найняв собі охорону, правда, не відомо, приватно, чи за державний рахунок. Ось тепер розуміємо  ті провокації відносно підприємців, Кіборга на бійку. Щоб обгрунтувати необхідність безкоштовної персональної охорони!

Вчіться, люди, як правильно плести інтриги. У вас не майстер, а супер-майстер, член аграрної партії. Якщо щось кримінальне, то радьтесь у нього. Але не довіряйте, пам’ятайте, що він майстер і дуже підступний.

Щодо зібрання, то на цьому інтрига не завершилась. На сцену до трибуни поперли зі своїми промовами режисери і постановники бардака в районі. А це знані прізвища, їх взнають по фейсу — Рибак та Шубович. Вияснилось, вони також члени поважної   Аграрної партії УКРАЇНИ. Вся їх риторика звелась до одного: ми члени білі, пухнасті. Ті депутати, що бойкотують сесію, цуцики порівняно з ними. В районі все клас і що вони не горе громади, а меценати. І що вони зберуть групу, поїдуть до губернатора Коровія, поламають через коліно його представника в районі. А Коровій нагне депутатів, то ті будуть бігати на сесії і голосувати, як необхідно членам партійного осередку такої поважної загально державної Аграрної партії України.

Наш прогноз такий — прийшли членами і пішли членами.

 

Р. S. Під завершення зібрання наш представник задав запитання пану Слободянюку, чи визнає він себе як менеджера управлінської ланки, як посадовець, що не справився з посадовими обов’язками, він відповів: “Не журналіст поставить оцінку, а люди”. Хоча сесія, яка не відбулася, поставила оцінку всьому.

До уваги читачів відеорепортаж з сесії:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • ..........

    Мафік  все життя був зажерливим чмом . Багато хто памятає як загинув його старший брат - Вітя застрелив . Його метод роботи це брехня , погрози і віджим . Його Алка не платить ні паїв ні податків а Вітя її в цьому пикриває . Ось Вам і вся правда , люди добрі . Думайте що робити а не слухайте цього брехуна.
  • Олег Орлуша

    Мафік - кум колишнього голови козятинськгої януковської рда  лаврика. На фіга мафік наїджає на кума?  ЛАВРИК БУВ ТУПИЙ І ЗАЖАРЛИВИЙ, А ХІБА МАФІК І ОРКУША  ЧИМОСЬ ВІДРІЗНЯЮТЬСЯ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up