Наш любий Козятин в різнобарв’ї квітів

Наш любий Козятин в різнобарв’ї квітів
Вулиця Матросова
  • Козятин у фото. Листаючи інтернет зупинився на сторінці «Краса літа» де йшлося, що на Волині місто Нововолинськ потопає у різнобарв’ї квітів. Та й подумалося: хіба у нас гірше?

З ранку вівторка 8 червня ми проїхались дорогами та дворами нашого міста. Побували звичайно не скрізь, як наприклад  не були в школі-гімназії дитячий садок ім Підгорбунського. Але ми знаємо, що там з року в рік клумби буяють різнобарвною палітрою квітів. Зате побували в інших закладах, полюбувалися квітник в школі- гімназії є і з квітниками окремих мешканців, жильців багатоповерхових будинків, установ міста та організацій Козятин потопає в квітах.

В школі № 9 є два квітники. У великому центральному розкішні іриси переплітаються з декоративними конструкціями. Вся композиція нагадує суцвіття природного килима.

Відео дня

В старостинському окрузі села Козятина квітник вражає за масштабом. Доглянути таку квітучу територію не кожній організації під силу.

Композиція зелених насаджень біля сімейної медицини невелика за розмірами та вражає креативністю.

Квітник біля колишнього районного будинку культури потрапив під шефство спеціалістів з озеленення міської ради. Там ще не все зацвіло та вже істенне різнобарв’я рослин. Квітники на вулиці Довженка та на кругу поки з виду очі не вбирають. На них висаджені літньо-осінньо квіти канни й чорнобривці.З точки зору дальновидности півники скоро перецвітуть, а Козятин має ж бути до холодів.

Приємно, що квітучим наше місто роблять не тільки установи чи організації, а й окремі мешканці міста та жителі багатоквартирних будинків.

В поле нашого зору потрапили квітничок на вулиці 8-й Гвардійській. Це саме на повороті, де 8-а Гвардійська зливається з вулицею Довженка. Квітник за розмірами невеликий, але неймовірна краса.

Як на Різдвяно-новорічні свята радують серця проїжджих через Козятин гостей подружжя Лопачуків. На Різдво та Новий рік вони на своєму городі влаштували для людей Новорічну казку тепер на тій же земельній ділянці ростуть рідкісні екземпляри ірисів, які можна побачити у квіткових магазинах чи на питомнику ботанічного саду. В наше поле зору потрапив епізод, як пасажири автобуса, проїжджаючи Білоцерківською трасою повернули голови в бік вулиці Осипенко в бік квітника Лопачуків. Молодці

На вулиці Матросова біля свого паркана господиня висадила декілька кущів півонії Вроді нічого особливого, а красиво. З такими квітколюбами, як у нас буде багато кольорової гами, яка буде тішити очі Козятин протягом усього року.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up