Наші виграли з рахунком 2:1

Наші виграли з рахунком 2:1

У суботу, 2 вересня, на Козятинському стадіоні ”Локомотив” відбулася футбольна зустріч між місцевим клубом “Моноліт” та “Інтер Фенікс” з Вінниці.

Це була гра третього туру обласної першості у вищій лізі. Гості з Вінниці — новачки вищої ліги, та за підбором виконавців це боєздатний колектив. Тому гра була цікавою.

На початку зустрічі футболісти “Фенікса” розігрували м’яч на своїй половині поля. Вони  йшли в наступ великими силами. Так грати їх забов’язувало турнірне становище. Маючи в команді гравців високого рівня, вони дві попередні зустрічі програли. Тож мотивація зашкалювала.

Третина першого тайму проходила в рівній боротьбі. Та поступово ініціативою на полі заволоділи гості. Вони були спритнішими на підбиранні шкіряного. Козятинські футболісти вдало оборонялися. Та все ж в одній із атак вінницьких спортсменів м’яч влетів у ворота наших земляків і рахунок став 0:1

Відео дня

Після того, як рахунок в матчі було відкрито, гра на полі знову вирівнялась. Футболісти “Фенікса” були кращими в індівідуальній майстерності, а гравці “Моноліта” вдало діяли на підстраховці захисту своїх воріт. Іноді гравцям “Фенікса”доводилось обігрувати одного й того ж гравця команди суперника по декілька разів. Це виводило психологічно технічних футболістів з Вінниці і вони стали помилятися. Однією такою помилкою й скористалися козятинці і рахунок став рівним 1:1. Цей гол забив Максим Пилипенко, який повернувся у рідну команду із зони АТО.

Гості трохи занервували і козятинські спортсмени цим скористалися. У одній із атак на ворота Сергій Бойков впіймав воротаря вінничан на протиході і пробив головою в дальній кут. Гол вийшов красивим у стилі Ван Бастена. Голландець  головою забивав м’ячів мало, але красиво.

Монолітівці могли забити ще, та рахунок 2:1 протримався до кінця першого тайму.

Друга половина зустрічі пройшла вже під диктовку козятинських футболістів. Вони не раз могли змінити рахунок на свою користь. Та гра так і завершилась з рахунком першого тайму.

Р. S. У виграшному матчі суддів не судять. Та як промовчати про те, що твориться на європейських стадіонах майже кожну гру? На це запитання дає чітку відповідь матч Україна -Туреччина. Україна мала виграти без допомоги суддів, тому що грали краще за турків. Два голи — дві грубих помилки суддів. Якщо так помиляються судді під егідою УЄФА, то говорити за арбітраж чемпіонату області, мабуть, зайве. Головне, що футбол у Козятині є, хто б там що не казав. На стадіон повертаються фани. Вони ідуть дивитися на гру Костянтина Благодиря, Дмитра Загалевича, який повернувся в рідне місто, Сергія Бойкова. Та у кожного футбольного вболівальника є свій улюблений гравець.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up