Наші чирлідерки вразили усіх: як пройшов CHEER FEST KOZIATYN 2021

Наші чирлідерки вразили усіх: як пройшов CHEER FEST KOZIATYN 2021

У рамках святкування Дня міста за сприяння Козятинської міської ради 11 липня на міському стадіоні «Локомотив» відбувся фестиваль з чирлідингу CHEER FEST KOZIATYN 2021 – яскрава подія, яка вперше проводилася у Козятині.

Організатор фестивалю – тренер клубу козятинських чирлідерів «LEVEL UP» Наталія Салинко підготувала до виступу у фестивалі 7 команд (діти віком від 5-17 років), з яких три команди дебютували! Наші юні чирлідерки вразили усіх у категоріях Pom Dance, Cheer Dance Show, Cheerleading Mixed.

Як повідомляє козятинська міська ТГ, на фестиваль завітали і учасники із Вінниці – клуби «WOLVES» (Вінницькі Вовчиці) та «CHEER BOOM», а також із сусідньої Жмеринки – клуб чирлідерів «GLORIA». Гості блищали своєю хореографією, костюмами, підтримками, акробатикою в категоріях Cheer Dance Show, Cheerleading All Female, Cheer Dance, Urban Cheer, Jazz Dance.

Відео дня

Перед нагородженням учасники змагань та бажаючі запалювали під рухи флешмобу Наталії Салинко. - Емоції зашкалювали! Це було справді видовищно, яскраво та незабутньо. Світлини, що прикріплені до допису, передають лише частку тих емоцій та настрою! - йдеться на сайті

Визначились переможці "Козятин-рапід-2021"
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up