Насильство, ДТП та крадіжки: куди найчастіше викликають поліцію?

Насильство, ДТП та крадіжки: куди найчастіше викликають поліцію?

Кримінальна хроніка Козятинщини минулого тижня (з 17 по 22 червня)

У четвер, 17 червня працівники поліції зупинили у Махнівці автівку. Через порушення ПДР. Під час огляду у водія виявили та вилучили речовину рослинного походження, зеленого кольору, зовні схожу на наркотичний засіб.

Того ж дня у Михайлині трапилася крадіжка. З господарства одного із мешканців поцупили металеву хвіртку. А в одного із козятинчан шахраї з банківської картки зняли гроші

Також 17 червня житель Хмільницького р-ну села Самгородок, рухаючись по автодорозі Вівсяники – Білопілля, в напрямку Миколаївку, здійснюючи маневр обгону, не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та допустив зіткнення з деревом. В результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажирка автомобіля з тілесними госпіталізована до Козятинської ЦРЛ.

Відео дня

У п'ятницю, 18 червня козятинчанка повідомила до поліції - у неї вкрали газову плиту.

У суботу, 19 червня злодії побували в Іванківцях. Вони пошкодили вхідні двері та винесли металопластикові двері, вікна та інше господарське майно. Цього ж дня у Козятині злочинці обікрали магазин. З прилавку поцупили гроші.

У неділю, 20 червня козятинчанин, колишній співмешканець, погрожував фізичною розправою своїй знайомій.

У понеділок, 22 червня у Козятині знову крадіжка. У козятинчанина вкрали срібний ланцюжок з хрестиком.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alice Jane

    Після 5 років шлюбу з моїм чоловіком з двома дітьми, мій чоловік почав поводитися дивно і зустрічатися з іншими жінками і перестав проявляти мені холодну любов. Кілька разів він погрожував розлучитися зі мною, якщо я наважуся допитати його про його роман з іншими жінками, і він був повністю спустошений і розгублений, поки старий друг інтернет-заклинателя на ім'я доктор Ігбіновія не сказав, що він допомагає людям у стосунках та подружніх проблемах сили любовних заклинань. Спочатку я сумнівався, чи було щось таке, але вирішив спробувати, коли я зв’язався з ним, він допоміг мені заклинання любові, і через 48 годин мій чоловік повернувся до мене, і це був мій перший раз, коли мій чоловік вибачився . Тепер він перестав виходити з іншими дамами, а його зі мною назавжди і назавжди. Зв’яжіться з цим чудовим заклиначем, щоб ваші стосунки чи подружні проблеми могли бути вирішені сьогодні: [email protected] або WhatsApp direct: +12162022709 Доктор Ігбіновія - чудова людина.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up