Наслідки «торнадо» на 8-й Гвардійській

Наслідки «торнадо» на 8-й Гвардійській

Лист у редакцію

Не перший раз і не один рік люди населених пунктів району жахаються наслідками роботи «лісорубів» Козятинських електромереж. Складається враження, що вулицею пройшлося «торнадо», яке валить та ломить перешкоди на своєму шляху. Це видно на вулиці 8 Гвардійська, на якій працівники Козятинського РЕМ 22 травня виконували роботи для заміни повітряних мереж. Після завершення робіт залишились купи розкиданого ґрунту, гілок і безжалісно, по-варварськи покалічених дерев. 

І це на головній вулиці в’їзду в районний центр з навколишніх населених пунктів, яка повинна бути прикладом благоустрою і порядку. Це вулиця з іменем тих, хто віддав своє життя, визволяючи м. Козятин від загарбників.

Відео дня

Уявляю реакцію на таке в обласному центрі Вінниці або столиці України Києві, при тому, що незалежно від рангу міста, люди скрізь однакові. Усім приємна чистота, порядок, благоустроєні вулиці і сквери. І душа радується, коли бачиш, з яким старанням, охайністю виконуються будь-які роботи. Прикладом такого ставлення до виконання робіт, поваги до жителів міста, є наш обласний центр – Вінниця. Достатньо проїхатись трамваєм №4 через ряд районів міста - від залізничного вокзалу до Хмельницького шосе, і ви не побачите «окурка» чи папірця. А з якою охайністю і старанням доглянуті зелені насадження. Зрозуміло що керівник РЕМ не може бути присутнім в кожній бригаді, але самі працівники і особливо керівник бригади, який присутній на місці робіт, повинен добросовісно і якісно виконувати свої обов’язки, не допускати до таких результатів.

Чия вина  в таких результатах?  Упершу чергу міськради, як державного органу з самими високими повноваженнями. З якою погоджуються усі роботи з благоустрою міста, в якій предостатньо управлінь, відділів та спеціалістів з будь-яких питань життєдіяльності міста. А також ті представники народу, депутати районів міста, діяльності яких  практично не видно. Якщо погоджувалась робота, а це дійсно так, то це відбувалось завчасно, на початку року, з урахуванням всіх можливих допоміжних робіт, які можуть вплинути на благоустрій. Але як результат ті відповідні спеціалісти і не думали за допоміжні роботи, за благоустрій. Тому що  вони знають, що їм за це нічого не буде. Адже ті покалічені  дерева потрібно було красиво, на одному рівні обрізати ще з осені або взимку, привести до однакової форми крони. А тепер потрібно чекати, щоб ті рани за рік загоїлись до чергового «природного явища».

Василь Мордюк, пенсіонер

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олександр

    Те ж саме на вул Незалежності
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up