Нацгвардійці святкують третю річницю

Нацгвардійці святкують третю річницю

Калинівський полк оперативного призначення “Ягуар” відзначив День Національної гвардії України

У Калинівці відбулися урочистості з нагоди третьої річниці створення Національної гвардії України. 22 березня на центральній площі міста розташувалася військова техніка, для всіх охочих була можливість і подивитись, і заглянути в середину, і забратися на неї. Були продемонстровані зразки новітнього озброєння та екіпіровки військової частини. Небайдужих мешканців міста й гостей вразила ця виставка.

Урочистостям передувало вшанування побратимів, які загинули під час виконання службових обов’язків під час проведення антитерористичної операції  на сході держави, вписаних в літопис України п’ятьма життями полеглих героїв: Максима Мушти, Валентина Білошкурського, Віктора Ліпського, Віктора Долінського,  Романа Лабань. До меморіалу «Вічної пам’яті »  були покладені живі квіти військовослужбовцями та рідними загиблих. А зі сцени у ході святкової програми лунали їхні імена, імена вічно закарбованих у нашу пам'ять.

Привітати гвардійців прийшли: представники депутатів Верховної Ради України, заступник Начальника Західного Територіального управління,  губернатор Вінницької області, керівництво міста Вінниця,  керівники Калинівського району, силових структур, представники громадськості.

Відео дня

Під час святкового концерту за участю, оркестру частини, військовослужбовців та творчих колективів району. Заcтупник Начальника Західного Територіального управління з тилу – начальник тилу полковник Володимир Кот висловив слова вдячності за сумлінну службу особовому складу, яка є запорукою безпеки в Україні. Побажав особовому складу та їх сім’ям щастя, миру і спокою, а головне – повернення завжди живими та здоровими до своїх домівок!

Гості дякували гвардійцям за службу, яку вони виконували і виконують з честю. З нагоди свята особовий склад частини був заохочений подяками, грамотами, цінними подарунками.

За матеріалами майора Віктора Цибульського

Колектив редакції газети “RIA-Козятин” приєднується до усіх вітань та теплих слів, які лунають цими днями та бажає гвардійцям бойового духу, витримки та терпіння!


Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up