Найпопулярніші професії у 2021 році

Найпопулярніші професії у 2021 році
  • Працівники яких сфер отримують найбільшу зарплатню, які професії актуальні цього року і кого шукають у Козятині роботодавці?

За інформацією Державної служби зайнятості, на початку 2021 року найзатребуванішими професіями є швачки, електрогазозварники, електромонтери, слюсарі, пекарі, малярі, а також муляри. А от найбільшу зарплатню отримують працівники, зайняті в авіаційній сфері, виробництві фармацевтичних продуктів, а також у сфері страхування.

"За видами економічної діяльності беззаперечним лідером за розміром винагороди є авіаційний транспорт. У цій сфері середня заробітна плата сягає 22 тис. грн, далі – фінансова та страхова діяльність, інформація та телекомунікація – 20 тис. грн. За видами промислової діяльності першість в оплаті праці тримає виробництво фармацевтичних продуктів – 21 тис., добувна промисловість - 17 тис.", - йдеться на сайті Державної служби зайнятості.

За даними сайту Державної служби зайнятості, у Козятині нині актуальні вакансії:

Відео дня
  • складач поїздів;
  • приймальник поїздів;
  • регулювальник швидкості руху вагонів;
  • штукатур;
  • столяр;
  • слюсар-сантехнік;
  • водій транспортних засобів;
  • провізор та інші.

Пропонують зарплату 6500-8300 гривень. Із повним переліком вакансій можна ознайомитися на сайті Державної служби зайнятості.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up