Найсильніший козятинець грає в шахи і любить теніс

Найсильніший козятинець грає в шахи і любить теніс
  • Справжній богатир. Сергій Гаврилюк з відділу охорони поліції на «Богатирських іграх» міста Козятина здобув титул найсильнішого козятинчанина. Він розказав, як живе та чим займається, окрім спорту

З Сергієм Гаврилюком ми познайомились на «Богатирських іграх» 2016 року. На тих змаганнях він показав однаковий результат з переможцем. Але був важчим за суперника, тому посів друге місце. Тоді у вправі «Карусель Конана» Сергій з вагою 250 кг пройшов 46 секторів, що дорівнювало, за скромними підрахунками, 100 метрів дистанції. Не раз ми хотіли написати за козятинського богатиря та Сергій не давав згоди. Завжди у нього була одна відповідь — змагання, це моя робота ви її бачите, а коментувати мою роботу може моє керівництво.

На цей раз пан Сергій трохи  розказав про себе. Каже, силу має від природи. Але без постійних тренувань на його роботі не обійтися

– Тренуюсь два-три рази на тиждень в клубі «Атлетіка». Є чудові інші спортзали та якось до цього звик, – розповідає богатир.

Відео дня

– На змаганнях є улюблені вправи? – питаємо богатиря

– Улюблених немає, –  каже наш співрозмовник. – Вони всі важкі і виснажливі, Найкраще виходить «Карусель Конана», перевертання колеса та прогулянка з балонами — це та вправа, яку стронгмени охрестили «прогулянкою фермера». 

На питання, хто з суперників склав конкуренцію, він відповів, що всі атлети були в чудовій формі. 

– Юра Танасюк та мій теска Сергій Галосай кожен раз виступають на піку спортивної форми, – каже Сергій

З богатирськими іграми розібралися, а чим займається Сергій Гаврилюк у вільний від роботи час?

– Його мало, навіть щоб достатньо побути з сім’єю. Доньці потрібна не тільки мама, але й тато,  – каже він, –. А ще у мене є багато друзів, люблю поратися біля землі, я живу в приватному будинку. У вихідні ходимо до знайомих. Тільки основним моїм заняттям залишається спорт. Спорт багатьох видів - від важкої атлетики до настільного тенісу чи шахів.

На завершення нашої розмови ми запитали в 29-річного атлета, які в нього плани на майбутнє, чи є у нього мрія і хто в їхній родині голова сімейства. 

– Мрія є, а наперед нічого не планую, – каже наш земляк. -  Життя в нас таке, що часто вносить корективи. Щось планувати можу тільки по господарству. Голова родини, це не титул, і в першу чергу відповідальність.Той, хто вносить класну ідею, той, як ви кажете, голова. Ми стараємося з дружиною Олесею рішення приймати спільно.

Нагадаємо:

Козятину — 145: вистава та богатирські ігри (+ ФОТО)
 

 


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up